Πάφος: Πλήγμα με Ικόκο - Η εναλλακτική λύση για το γήπεδο

Αρνητική εξέλιξη προέκυψε στην Πάφο, καθώς όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95 ο διευθυντής της ομάδας, Χάρης Θεοχάρους ο Ικόκο θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Από εκεί και πέρα ο Θεοχάρους αναφέρθηκε και στο γηπεδικό ζήτημα.

Για τη σύσκεψη που έγινε χθες στην Πάφο για το γηπεδικό: «Δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος και αυτό το λέω μετά λύπης μου. Δεν είδα τον κόσμο της επαρχίας μας να θέλει να βάλει νερό στο κρασί για κάποιες περιπτώσεις. Είχαμε θέσει κάτω κάποιες άλλες λύσεις για όλα τα αθλήματα όμως κάποιοι επιμένουν σε κάποιες συγκεκριμένες αποφάσεις οι οποίες για μας είναι λάθος. Το ότι πέρασε η απόφαση για ανακατασκευή του ταρτάν για 1.8 εκατομμύρια σε ένα γήπεδο το οποίο χρίζει κατεδάφισης, είναι μια λανθασμένη απόφαση. Δεν μπορούν να γίνουν ούτε διεθνείς αγώνες σε αυτό το γήπεδο. Έχουμε δώσει εναλλακτικές. Όλοι πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους. Πραγματικά, ζητείται ελπίς. Θέλουμε να γίνει ένα γήπεδο το οποίο θα προνοεί και γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο πετόσφαιρας. Οι ιδιοκτήτες της Πάφου δεν έχουν ζητήσει τίποτα, δεν έχουν ζητήσει ούτε ένα ευρώ. Μόνο με το Ιακώβειο και το γήπεδο της Γεροσκήπου είναι διατεθειμένοι να συνεισφέρουν δυο εκατομμύρια, σε γήπεδα που δεν είναι δικά τους. Πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να καταλάβουν ότι είναι για το καλό. Πρέπει να εκπονηθεί μια μελέτη, πρέπει να γίνει κάτι».

Για το ποσό που θα διαθέσει η Πάφος για το γήπεδο: «Είμαστε διατεθειμένοι να δαπανήσουμε πέραν των 30 εκατομμυρίων για το γήπεδο. Εάν οι αρχές της Πάφου δεν μπορούν να βοηθήσουν τότε εμείς είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε άλλους χώρους για να κτίσουμε άλλο γήπεδο. Είναι αναγκασμένος ο ΚΟΑ να συνδράμει στη δημιουργία του νέου γηπέδου ενώ τώρα που θέλουμε να βάλουμε εμείς όλα τα λεφτά, δεν βρίσκουμε ανταπόκριση. Είναι απόφαση 100% της πολιτείας».

Για τα σχέδια: «Το σχέδιο είναι να γίνει ένα νέο γήπεδο από την αρχή που θα έχει γήπεδα μπάσκετ και πετόσφαιρας, ακόμα και γήπεδο για παγοδρόμιο».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

Αφήστε ένα σχόλιο