«Ο κάθε ένας έγινε οικονομολόγος, τα 24 εκ. προέρχονται από χορηγούς και τη συμβολή των ιδιοκτητών»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την διάθεση των εισιτηρίων: «Θυμάμαι το 2007 που ήμουν στην ΑΕΠ και λέγαμε πως θα ήταν όνειρο να γίνεται πραγματικότητα να βλέπεις τους Παφίτες να κάνουν σειρές για ένα εισιτήριο διαρκείας. Διατέθηκαν πέρα των 3,000 εισιτηρίων σε μία μέρα. Για εμάς είναι κάτι το πρωτόγνωρό και το ζούμε γεμάτα με πολλά συναισθήματα». 

Έχει ξεπεράσει τις 3.000 η διάθεση; «Λίγο πιο πάνω, ναι. Δεν έχω ακριβή αριθμό».

Αν θα εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια: «Δεν μπορώ να γνωρίζω. Είναι πολύ μεγάλος αριθμός αλλα βλέπω μεγάλη κινητικότητα. Φυσικά ο Παφίτης πρέπει να ξεκινήσει από τις 16:00 και μετά στο τέλος του παιχνιδιού θα βρεθεί η ώρα 01:00 πίσω σπίτι του, είναι πολύ μακρινό ταξίδι αλλά αξίζει να ταλαιπωρηθούμε λίγο. Να πάρουμε το εισιτήριο για να στηρίξουμε την ομάδα».

Έχετε θέσει δικλείδες για την αγορά εισιτηρίου: «Υπάρχουν προβλήματα γενικά με το θέμα online εισιτηρίων με οπαδούς άλλης ομάδας και γ’ ιαυτό υπάρχουν οι δικλείδες. Για να μην προκύψει οποιονδήποτε θέμα».

Για το παιχνίδι αύριο με την Ομόνοια: «Οι ποδοσφαιριστές πάντα έχουν τα πιο μεγάλα γεγονότα στο πίσω μέρος του μυαλό τους. Ο αυριανός αγώνας μπορεί να μας δώσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλα δεν είναι στα πόδια μας και οι παίκτες το έχουν καταλάβει». 

Για την οικονομική κατάσταση: «Ο κάθε ένας έγινε οικονομολόγος. Το fair play έχει αλλάξει ονομασία. Υπάρχουν και τρεις πυλώνες για τηρείς όλους τους κανονισμούς. Ο πρώτος έχει να κάνει με την φερεγγυότητα ότι δεν υπάρχουν οφειλές σε παίκτες και συλλόγους, στους εργαζομένους και προς την κυβέρνηση, που είναι ο πιο σημαντικός. Ο δεύτερος είναι η σταθερότητα και ο τρίτος που είναι ο έλεγχος του κόστους. Όλα τα τηρεί η Πάφος FC. Υπάρχει ένα ποσό για υποδομές που χτίσαμε μόνοι μας χωρίς την βοήθεια του ΚΟΑ. Δεν μπορώ να καταλάβω τους σχολιασμούς ότι ο προϋπολογισμός της Πάφος FC είναι ψηλός. Έχουμε επίσης έξοδα 6,5 εκατομμύρια ευρώ σε οικοδομές. Οι μισθοί των παικτών που ανέρχονται στα 6-6,5 εκατομμύρια ευρώ, είναι στο 28% των εξόδων. Τα έσοδα των 24 εκατομμυρίων ευρώ, προέρχονται από χορηγούς και από τους ιδιοκτήτες της ομάδας που έχουν σημαντική συμβολή. Η Πάφος δεν χρωστάει τίποτα και σε κανένα. Αν είναι σωστό να χρωστάς εκατομμύρια και λάθος να μην χρωστάς… αυτά μόνο στην Κύπρο! Οι απορίες πρέπει να γίνονται για τις ομάδες που έχουν μεγάλες οφειλές».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης