Ομόνοια: Δημητρίου για ΑΠΟΕΛ, Νταμπράουσκας και Ευρώπη!

Οι σημερινές επίσημες τοποθετήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως τις έχει μεταφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου:

– ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΑΠΟΕΛ: Είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς στην προσπάθεια για να διεκδικήσουμε τους στόχους που μοιάζουν ρεαλιστικοί αυτή τη στιγμή, τις θέσεις της Ευρώπης. Είναι το κλασικό ντέρμπι του Κυπριακού ποδοσφαίρου, που για άλλη μια φορά θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της Κύπρου. Έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε – ως ομάδα και ατομικά οι ποδοσφαιριστές – το πώς μπορούμε να διαχειριστούμε τέτοιους αγώνες και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Περιμένουμε από την ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη και – όπως ανέφερε ο κ. Αναστασίου την περασμένη βδομάδα – να είναι αγωνιστικά αλλά και πνευματικά όπως πρέπει, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Είναι πάντα ένας ιδιαίτερος αγώνας και – πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο – θα ήταν ό,τι καλύτερο η ομάδα να δώσει στον κόσμο τη χαρά του αποτελέσματος.

– ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Την περασμένη βδομάδα είχαμε την ευκαιρία με νίκη απέναντι στην ΑΕΚ να βρεθούμε στις θέσεις της Ευρώπης και να κρατήσουμε ανοικτό τον δρόμο για τη μεγάλη ανατροπή. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο οποίο καμία εκ των δύο ομάδων δεν ήταν καλύτερη από την άλλη. Φαινόταν ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, σε μια στιγμή και τελικά έτσι έγινε. Η εξασφάλιση Ευρωπαϊκής συμμετοχής μέσω πρωταθλήματος είναι ένας στόχος που παραμένει ρεαλιστικός και περιμένουμε από την ομάδα να τον διεκδικήσει μέχρι τέλους. Απ’ εκεί και πέρα έχουμε τους ημιτελικούς κυπέλλου απέναντι στην Άρη, σε περίπου ένα μήνα. Υπάρχει ακόμη χρόνος για αυτούς τους αγώνες και θα τους δούμε στην ώρα τους. Τώρα προέχει ο αγώνας του Σαββάτου που είναι εξαιρετικά σημαντικός για εμάς.

– Ο κ. ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ: Ήρθε για πρώτη φορά στην Κύπρο και ήταν μια χρονική περίοδος πολύ χρήσιμη για τον ίδιο. Παρακολούθησε από το γήπεδο τον αγώνα μας με την ΑΕΚ και την επόμενη ημέρα το ΆΡΗΣ – ΑΠΟΕΛ, είχε συναντήσεις με άτομα της ομάδας και γενικά πήρε μια πρώτη γεύση από την ΟΜΟΝΟΙΑ, το πρωτάθλημα και τους ανταγωνιστές μας. Όπως είπαμε ξανά, θα έρχεται τακτικά στην Κύπρο και θα είναι σε συνεχή επαφή με τον κ. Αναστασίου κυρίως για θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό, ωστόσο επαναλαμβάνουμε πως δεν θα ασχολείται με αγωνιστικά ζητήματα που αφορούν τους αγώνες της τρέχουσας σεζόν.

– ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΕΤΣΑΪΟΥΟΛΙ: Την περασμένη βδομάδα διαπιστώσαμε δημοσίευμα σε ιστοσελίδα που ανέφερε πως – σύμφωνα με πληροφορίες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας – η Διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τον κ. Μάρκο Πετσαϊουόλι για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή και μάλιστα το δημοσίευμα εκτιμούσε πως τελικά θα προκύψει συμφωνία. Να ενημερώσουμε τον κόσμο μας πως πρόκειται για ανυπόστατο δημοσίευμα. Η Διοίκηση δεν είχε επαφή με τον συγκεκριμένο επαγγελματία, αλλά ούτε και με κάποιον άλλο για την πλήρωση της θέσης του Τεχνικού Διευθυντή. Ακόμη δεν κατέληξε η Διοίκηση στην τελική δομή και το οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς, επαναλαμβάνουμε, αυτήν τη χρονική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη μια βαθιά αξιολόγηση όλων των δεδομένων στην ομάδα και βάση των αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων αυτής της αξιολόγησης η ομάδα θα προχωρήσει. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη χρονική περίοδος και για τη Διοίκηση. Απ’ εκεί και πέρα, είναι λογικό να γίνεται μια προεργασία με συλλογή βιογραφικών ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη σε περίπτωση που ληφθεί απόφαση για προσθήκη ή προσθήκες. Αναγκαζόμαστε να αναφερθούμε στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ – και προς το παρών το κάνουμε χωρίς ονομαστική αναφορά στο μέσο – ώστε ο κόσμος να γνωρίζει τα πραγματικά δεδομένα και να αναμένει τις επίσημες τοποθετήσεις.

– ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, πλην του τραυματία, Γουίλι Σεμέδο, που εκτιμάται ότι θα είναι ξανά διαθέσιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης