Νέα Σαλαμίνα: Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και τρεις αποχωρήσεις

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για τη Γενική Συνέλευση που έγινε σήμερα. Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ γνωστοποιήθηκε και επίσημα ότι δεν συνεχίζουν στα διοικητικά οι Δημήτρης Λάζος, Αντρέας Λάζος και Γιώργος Καζαμίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

”Πραγματοποιήθηκε σήμερα η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας στην οποία συζητήθηκε και εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. 

Τα μέλη που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να ρωτήσουν και να τοποθετηθούν για τα οικονομικά ζητήματα που αφορούν το Σωματείο μας.

Προσπάθεια είναι όπως οι αγωνιστικές ομάδες όλων των τμημάτων του Σωματείου συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικές σε άνισες οικονομικές συνθήκες. 

Με την έγκριση του προϋπολογισμού ξεκινά και επίσημα ο προγραμματισμός και του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τα μέλη του Σωματείου που παρευρέθηκαν ενημερώθηκαν ότι 3 μέλη του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου (Δημήτρης Λάζος, Αντρέας Λάζος, Γιώργος Καζαμίας) δεν θα συνεχίσουν στη διοίκηση του Σωματείου για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι η τακτική Γενική Συνέλευση για τον απολογισμό θα γίνει το Μάιο”.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης