Λάρκου: «Είχα κάποια τηλεφωνήματα από κυπριακές ομάδες...»

Ο Νεόφυτος Λάρκου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision, «Goal N Roll».

Τα πιο σημαντικά που είπε:

«Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την Πάφο γιατί το ήθελε, όχι γιατί έπαιξε. Είχε δύσκολη εβδομάδα να διαχειριστεί, ήρθε η ήττα από την Ανόρθωση. Ήταν αβέβαιο το μέλλον του προπονητή και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, από ψυχολογικής άποψης για το ΑΠΟΕΛ.»

Για τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους:

«Ο Χάμπος ήρθε από τα 3,5 του στην ακαδημία. Όταν ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί με πιο μεγάλους και να πηγαίνει καλά, τότε καταλαβαίνεις ότι έχει ταλέντο. Ο Χάμπος αγωνιζόταν με τους πιο μεγάλους και ξεχώριζε. Δεν είναι έκπληξη για μένα, που παίζει βασικός στην Ομόνοια και την Εθνική. Έχει άγνοια κινδύνου, δεν φοβάται κανένα αντίπαλο.»

Γιατί έφυγες από την Ομόνοια;

«Τα θέματα που αφορούν εμένα προσωπικά δεν τα συζήτησα ποτέ και δεν θέλω ούτε τώρα να το κάνω.»

Για τον Νικόλα Παναγιώτου:

«Είναι μεγάλη ικανοποίηση που βλέπω τον Νικόλα να αγωνίζεται. Είναι άδικο αυτό που γίνεται με τον οποιοιδήποτε προπονητή. Δεν ξέρει κανένας τη μπορεί να γίνει. Τον Νικόλα τον είδα και διέκρινα ότι είναι ένας μικρός με προοπτική. Όταν δημιουργούσαμε την ομάδα το 2019 (σσ. Ομόνοια), δεν μπορούσαμε να έχουμε τέσσερις στόπερ υψηλού επιπέδου. Όταν είδα ότι δεν θα έμενε στην Ανόρθωση, κάναμε τις επαφές και ήρθε στην Ομόνοια.»

Αντιμετώπισες θέματα απειθαρχίας στις ομάδες σου:

«Ναι έπραξα αυτό που είναι σωστό, αν κάνεις εκπτώσεις θα χάσεις πράγματα. Κάνοντας κάτι δραστικά, κερδίζεις την υπόλοιπη ομάδα. Είχα την στήριξη των διοικούντων. Πρέπει να πείσεις την ηγεσία. Δεν μιλώ για συγκεκριμένα άτομα.»

«Η πόρτα του προπονητικού έκλεινε και έπρεπε να υπάρχει λόγος να ανοίξει.»

Δέχθηκες τηλεφωνήματα από άλλες ομάδες:

«Είχα κάποια τηλεφωνήματα από Κυπριακές ομάδες, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Με ενδιαφέρει ακόμη. Δοκίμασα να πάω στο εξωτερικό, δεν είναι εφικτό. Με το Κυπριακό διαβατήριο είναι αδύνατο να πάεις στο εξωτερικό.»

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης