Όλα όσα συνέβησαν χθες στην περιβόητη συναυλία που διεξάχθηκε στο Τσίρειο αποτελούν σαφέστατα προϊόν ανευθυνότητας και γελοιότητας.

Πρόσφατα το «γερο-Τσίρειο» αποφασίστηκε ότι είναι ακατάλληλο να φιλοξενεί ποδοσφαιρικούς αγώνες με συγκεκριμένο αριθμό φιλάθλων στις κατά τα άλλα ετοιμόρροπες κερκίδες, με αποτέλεσμα να υπάρχει περιορισμός στο 50% της χωρητικότητας στα άνω διαζώματα.

Και εγώ ερωτώ… Σε αγώνες ποδοσφαίρου δεν επιτρέπεται αλλά σε μουσικές εκδηλώσεις είναι ασφαλές να μην πέφτει κυριολεκτικά καρφίτσα;

6.500 χιλιάδες κόσμος στην Δυτική εξέδρα και παρόλα αυτά όλα «μέλι-γάλα»; Η αντίδραση που υφίσταται από πλευράς οπαδών αλλά και των ίδιων των ομάδων της Λεμεσού δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα άλλο παρά απολύτως δικαιολογημένη. Μιλάμε για το πολυσυζητημένο Τσίρειο. Ένα στάδιο το οποίο αποτελεί ερώτημα χρόνων για το που μπορεί να καταντήσει.

Είναι αδιανόητο να παίζεις «ρώσσικη ρουλέτα» τόσο με την ασφάλεια του κόσμου (όπως πλασαρίστηκε το γήπεδο από τους ειδικούς), αλλά πόσο μάλλον να παίζεις με την νοημοσύνη του. Σε περίπτωση που συνέβαινε το οτιδήποτε χθες το βράδυ ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη κύριοι;

Λογική εξήγηση προφανώς δεν υπάρχει άρα ένα είναι το πόρισμα. Εξηγήστε στον κόσμο την σκεπτική γιατί εκτίθεστε…  

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης