ΣΥΦΑΕΛ: «Για αυτό για ακόμα μια φορά δεν θα πάρουμε μέρος στο τσίρκο σας…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ…

«Με το δεξί μπήκε η ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τις παγίδες της πρεμιέρας και την Παρασκευή καλείται να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Δυστυχώς, έτσι όπως έχουν καταντήσει τις εξέδρες με τα πρωτόκολλα απαγόρευσης συνθημάτων, τους τρομονόμους και τους ταξιθέτες, για εμάς δεν υπάρχει χώρος σε αυτό το πλαίσιο, το οποίο είναι πλήρως αντίθετο με τα όσα έχουμε διδάξει και καταθέσει στις εξέδρες τόσες δεκαετίες ως οργανωμένοι οπαδοί. Η αντίληψη μας για τη «ατμόσφαιρα γηπέδου» δεν έχει καμία σχέση με τα όσα οι εξουσιαστές έχουν επιβάλει.

Για εμάς δεν είναι αρκετή η απλή φυσική παρουσία μας σε μια καρέκλα, χωρίς την ελευθερία έκφρασης, το κάγκελο, το ρυθμό του τυμπάνου, τη μυρωδιά του καπνογόνου και τη σημαία στα ουράνια, για αυτό για ακόμα μια φορά δεν θα πάρουμε μέρος στο τσίρκο σας. Ο σύνδεσμος στον Εναέριο θα είναι ανοικτός για τον αγώνα, εκεί που όλα γίνονται και όλα επιτρέπονται.

Την Κυριακή στις 11:00 το πρωί η νεοσύστατη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του σωματείου μας δίνει ένα ιστορικό φιλικό αγώνα στο γήπεδο του Ύψωνα. Κάνουμε κάλεσμα σε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να έρθουν να υποστηρίξουν το νέο τμήμα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ και να περάσουμε μια Κυριακή όπως εμείς γουστάρουμε. Είσοδος ελεύθερη.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

Κατεβάστε τη νέα εφαρμογή Meridianbet για Android και iOS, και επωφεληθείτε του Mobile Application Μπόνους έως και €15 με το πρώτο σας στοίχημα εν κινήσει!

2 Komentara

    Gia na doume

    👍👍

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.