Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στα ΜΜΕ λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για το Κόσιτσε για την αναμέτρηση κόντρα στην Ντνίπρο.

Αναλυτικά:

Αρχικά: «Είναι ένα πολύ σημαντικό για εμάς. Το ιστορικότερο όσον αφορά τις ευρωπαϊκές μας αναμετρήσεις. Διακυβεύεται μια ολόκληρη πρόκριση κάτι που δεν έχουμε πετύχει ποτέ. Είναι η πρωτοπόρος του Ουκρανικού πρωταθλήματος. Πάμε σε έναν αγώνα ισοδύναμο, ένα ματς του 50-50. Πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα γείρουν την πλάστιγγα για πρόκριση στη δική μας ομάδα».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Η ομάδα που θα επιβάλει το δικό της ρυθμό θα έχει και να πάρει το αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Ευχόμαστε να είμαστε εμείς».

Για τις απουσίες και τους οπαδούς: «Ο Φιλιώτης είναι με την ομάδα αλλά είναι στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης του. Ο Ρομπέρζ δεν θα είναι μαζί μας. Πρέπει να μείνει στη Λεμεσό για να ακολουθήσει τη θεραπεία του. Να ευχαριστήσω τους 600 οπαδούς μας που κάνουν το ταξίδι για τη Σλοβακία. Θα παίξουμε για αυτούς και για όλους όσοι μένουν στη Λεμεσό για να φέρουμε τις πιθανότητες πρόκρισης υπέρ της ομάδα μας».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης