Τέλος ο Χαραλαμπίδης από την Κρασάβα

Απόφαση σοκ στην FEEDOM24 Κράσαβα με την απόφαση του Ρώσου ιδιοκτήτη να λύσει την συνεργασία του με τον Κωσταντίνο Χαραλαμπίδη, έναν προπονητή που πήρε μια ομάδα που πέρσι πάλευε να κρατηθεί στην Β΄ κατηγορία, με μεγαλύτερο προϋπολογισμό από την φετινή χρονιά, και φέτος βρίσκεται σε απόσταση βολής από τις τρείς θέσεις που οδηγούν στην μεγάλη κατηγορία και στην άνοδο.

Η νίκη με 1-0 επί της Πέγειας 2014 ήταν και η τελευταία παρουσία του κ Χαραλαμπίδη στον πάγκο της ομάδας του Διγενή Ύψωνα, μια πορεία που χαρακτηρίζεται απόλυτα πετυχημένη αφού ανέλαβε μια ομάδα με δύο μόλις ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι και κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύνολο που διεκδικούσε με αξιώσεις την άνοδο του στην πρώτη κατηγορία.

Επί ημερών του Κωσταντίνου Χαραλαμπίδη στον πάγκο ο Διγενής Ύψωνα μέτρησε με τους άλλους διεκδικητές των τριών θέσεων στην πρώτη κατηγορία νίκη επί του Ολυμπιακού εκτός έδρας, νίκη επί της Πέγειας εντός και εκτός, νίκη εντός με Ομόνοια 29Μ και ήττα εκτός από την ίδια ομάδα, δύο ισοπαλίες εκτός έδρας με Ένωση και Ομόνοια Αρ εκτός έδρας.

Αύριο το πρωί ο Κωσταντίνος Χαραλαμπίδης θα πάει να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του και ο Διγενής Ύψωνα είναι στο ψάξιμο για νέο προπονητή.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

Αφήστε ένα σχόλιο