Συνάντηση ΚΟΑ με φόντο το «Στέλιος Κυριακίδης»

Η ηγεσία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού υποδέχτηκε στον ΚΟΑ τους εκπροσώπους της Πάφου FC, του Ακρίτα Χλώρακας και του Γυμναστικού Συλλόγου Κόροιβος (ΓΣΚ) με στόχο την εξεύρεση εφικτής και κοινά αποδεκτής λύσης για την κατασκευή του ταρτάν χωρίς τη διακοπή διεξαγωγής αγώνων στο «Στέλιος Κυριακίδης», την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Αντιπρόεδρος Κωστάκης Κουκκουλλής, τα μέλη του ΔΣ ΚΟΑ Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Κάλλη Χατζηιωσήφ, Μιχάλης Ιωάννου και Σωτήρης Αδάμου, καθώς και η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη και ο Νομικός Σύμβουλος του Οργανισμού Σωτήρης Σαμψών, συνάντησαν τον Γενικό Διευθυντή της Πάφου Χάρη Θεοχάρους, τον Γενικό Διευθυντή του Ακρίτα Χλώρακας Νικόλα Λιασίδη, τον Πρόεδρο του ΓΣΚ Δήμο Καλλινίκου, τον βοηθό ταμία του ΓΣΚ Γιώργο Γεωργίου, καθώς και τον Λίνο Τσοκκά που εκπροσώπησε τον Δήμο Πάφου. Από πλευράς ΚΟΑ ήταν επίσης παρόντες οι λειτουργοί Πασχαλίνα Μαγνήτη, Λουκία Γιαβρή και Κυριάκος Χατζηβασιλείου.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ εξήγησε στους παρευρισκόμενους πως επιθυμία του Οργανισμού είναι να βρεθεί μία λύση που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές, χωρίς να χαθεί το κονδύλι που έχει εγκριθεί για το 2022 για το ταρτάν του «Στέλιος Κυριακίδης».

Οι εκπρόσωποι της Πάφου και του Ακρίτα που χρησιμοποιούν το γήπεδο για τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια και οι εκπρόσωποι του ΓΣΚ που το χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις των αθλητών του στίβου πρότειναν κάποιες λύσεις, οι οποίες θα συζητηθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ για να ληφθεί οριστική απόφαση.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης