Στην γωνία η Ανόρθωση, κεκλεισμένων η Νέα Σαλαμίνα (όλες οι ποινές)

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία κατά της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου:
(α) για χρήση λέιζερ  από οπαδούς της ομάδας που βρίσκονταν στην κερκίδα κατά την διάρκεια του αγώνα που είχαν στόχο την αντίπαλη κερκίδα και τον διαιτητή, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα που είχαν στόχο και τον βοηθό διαιτητή, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
(γ) για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας προς τους διαιτητές του αγώνα κατά την λήξη του α΄ ημιχρόνου και προς τους ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους της αντίπαλης ομάδας μετά την λήξη του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
(δ) για επεισόδια που προκάλεσα οπαδοί της ομάδας κατά την διακοπή του α΄ ημιχρόνου (προκάλεσαν ένταση στις κερκίδες, έσπρωχναν και ύβριζαν και προσπάθησαν να σκαρφαλώσουν στα θεωρεία γεγονός που προκάλεσε την επέμβαση των επιτηρητών) και για επεισόδια που προκάλεσαν μετά τη λήξη του αγώνα (εξαγριωμένοι ύβριζαν και έφτυναν προς τους διαιτητές και άλλα πρόσωπα και έριξαν προς το μέρος τον διαιτητών πυρσό καθώς επίσης μπήκαν στα θεωρεία που βρίσκονταν δημοσιογράφοι τους οποίους ύβριζαν και κατέστρεψαν εξοπλισμό του καναλιού που μετέδιδε τον αγώνα τηλεοπτικά), κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.  
(ε) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και πυρσούς), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
(στ) για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και πυρσούς) στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, μετά το τέλος του αγώνα και κατά την διάρκεια του αγώνα στο 81 λεπτό, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
(ζ) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα (έσπασαν υαλοπίνακα της πόρτας εισόδου που οδηγεί στα δημοσιογραφικά θεωρεία), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Για τις παραπομπές από (β) μέχρι (ζ) επιβάλλεται στη Νέα Σαλαμίνα η ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΑΕΚ Λάρνακας/21.12.2022 (16η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνου αντικειμένου (κροτίδα), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνου αντικειμένου (κροτίδα) στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΑΕΚ Λάρνακας/21.12.2022 (16η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας προς τον β΄ βοηθό διαιτητή κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου /21.12.2022 (16η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ Λεμεσού:
(α) για ρίψη αντικειμένου από οπαδό της ομάδας προς τους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα (αποτσίγαρο) και για φτύσιμο από τον ίδιο οπαδό προς ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση των άρθρων 10.2(β) και 10.2(στ)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) γιατί στους 23 ποδοσφαιριστές που δήλωσε στο ηλεκτρονικό φύλλο αγώνος δήλωσε μόνο 2 ποδοσφαιριστές που είχαν δικαίωμα συμμετοχής  στην Εθνική Κύπρου αντί 3 και δεν άφησε κενή την θέση στο φύλλο αγώνος του 3ου ποδοσφαιριστή, κατά παράβαση του άρθρου 12.5 του Κεφαλαίου ΙΧ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA 2022/2023.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18  της  Προκήρυξης   Πρωταθλήματος   CYTA   περιόδου 2022-2023.  
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/22.12.2022(16η Αγωνιστική).  

*Καταγγελία κατά:
(α) του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) του Γιάννη Σατσιά ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς οπαδό της αντίπαλης ομάδας μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/22.12.2022 (16η Αγωνιστική).  

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:
(α) για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας εντός στου σταδίου τα οποία απείλησαν να προκαλέσουν ζημιά σε άτομα εντός του σταδίου και τα οποία προκάλεσαν την οριστική διακοπή του υπό εξέλιξη αγώνα στο 74 λεπτό. Οι οπαδοί της ομάδας που βρίσκονταν το νότιο μέταλλο πίσω από τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας έριχναν αντικείμενα, κροτίδες, ράβδους πλαστικούς και σιδερένιους και άλλα αντικείμενα προς τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας), κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
(β) για επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της ομάδας στις κερκίδες (ανατολική και δυτική – υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ τους και προσπαθούσαν να εισχωρήσουν στα boxes του σταδίου) μετά την οριστική διακοπή του αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
(γ) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και φωτοβολίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
(δ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα (ράβδους πλαστικούς και σιδερένιους, μπουκάλια και ποτήρια πλαστικά και καθίσματα), και για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και φωτοβολίδες) στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου πίσω από την νότια κερκίδα πριν την έναρξη του αγώνα και εντός του γηπέδου στην κερκίδα  και στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά την διακοπή του αγώνα (φωτοβολίδα με πιστόλι και μολότοφ που προκάλεσαν φωτιά στον αγωνιστικό χώρο), κατά παράβαση των άρθρων 10.2(β), 10.2γ(1)(2), 10.2(η) και 10.2 (iστ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Για τις παραπομπές από (α) μέχρι (δ) επιβάλλεται στην Ανόρθωση η ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για ένα εκτός έδρας αγώνα και πρόστιμο.

Το σκεπτικό της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή είναι διαθέσιμο στο τέλος της είδησης, στα «Σχετικά Αρχεία».(ε) για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (μπύρες) από οπαδούς της ομάδας στην νότια κερκίδα κατά την διάρκεια του αγώνα,  κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA  2022/2023 και του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον διακοπέντα αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’  Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών /23.12.2022 (16η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον δικακοπέντα αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση  περιόδου 2022-2023 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών /23.12.2022 (16η Αγωνιστική).  
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Διακοπέντας αγώνας Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών/23.12.2022 (16η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της Καρμιώτισσας.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση  περιόδου 2022-2023 ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας/23.12.2022 (16η Αγωνιστική).  
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΥ F C λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023 στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση  περιόδου 2022-2023 ΠΑΦΟΣ F C – ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας/23.12.2022 (16η Αγωνιστική).  
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά:
(α) της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) του Γεώργιου Ηρακλέους εφόρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον γυμνασίαρχο του αγώνα (τον ύβρισε), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο.
στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  Β’  Κατηγορίας  Α’  Φάση  περιόδου 2022-20213 ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας – ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου/22.12.2022 (14η Αγωνιστική).  

*Καταγγελία κατά του ΟΘΕΛΛΟΥ Αθηαίνου  για χρήση από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα (από το 1ο μέχρι το 10 λεπτό) βουβουζέλων/κόρνες,  κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ζ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας – Α’ Φάση  περιόδου  2022-2023  ΟΘΕΛΛΟΣ  Αθηαίνου – Π. Ο. Ξυλοτύμπου 2006/22.12.2022 (14η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Ραφαήλ Ελευθερίου  ποδοσφαιριστή του Π. Ο. Ξυλοτύμπου 2006 για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο 26 λεπτό του αγώνα όταν έγινε η αλλαγή του (κλώτσησε με δύναμη και βίαια την παγωνιέρα με τα νερά και ήρθε σε φραστική αντιπαράθεση με τον προπονητή του), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας –  Α’  Φάση  περιόδου 2022-2023  ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου – Π. Ο. Ξυλοτύμπου 2006/22.12.2022 (14η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014 για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων των παιδιών επαναφοράς της μπάλας (ball boys) κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση των άρθρων 40-47 Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2022-2023 στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας – Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας/22.12.2022 (14η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ Ιδαλίου:
(α) για επεισόδιο που προκάλεσε οπαδός της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα που είχε στόχο τον β΄ βοηθό διαιτητή το οποίο προκάλεσε την προσωρινή διακοπή του αγώνα (οπαδός από την κερκίδα έριξε μπάλα προς τον β΄ βοηθό διαιτητή του αγώνα η οποία τον χτύπησε στο κεφάλι), κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ και  για προσωρινή διακοπή του αγώνα κατά 4 λεπτά που προκάλεσε οπαδός της ομάδας στο 86 λεπτό του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’  Κατηγορίας  –  Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ Ιδαλίου – ΑΣΙΛ Λύσης/23.12.2022(13η Αγωνιστική).

*Μη   διεξαχθείς  Αγώνας  Πρωταθλήματος  Παίδων  U17  περιόδου 2022-2023 ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΑΕΖ Ζακακίου/20.11.2022 (7η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του Ερμή. Πρόστιμο στην ΑΕΖ.

*Καταγγελία κατά της ΑΛΚΗΣ Ορόκλινης γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €300= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 16.11.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 ΕΘΝΙΚΟΣ Άσσιας – ΑΛΚΗ Ορόκλινης/06.11.2022 (6η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών.

*Καταγγελία κατά της ΕΛΗΑΣ Λυθροδόντα γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €300= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 16.11.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 Π. Ο. Ορμήδειας – ΕΛΗΑ Λυθροδόντα/06.11.2022 (6η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών.

*Καταγγελία κατά του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €2400= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 23.11.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας/13.11.2022 (9η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών.

* Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €2400= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις
23.11.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA, Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΠΑΦΟΣ F C – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/10.11.2022 (11η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών.

*Καταγγελία κατά της ΕΛΗΑΣ Λυθροδόντα γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €250= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 23.11.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 Γ’  Κατηγορίας, περιόδου  2022-2023  ΕΛΗΑ Λυθροδόντα – Π. Ο. ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ/13.11.2022 (7η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών.

*Καταγγελία κατά της ΕΛΗΑΣ Λυθροδόντα γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €250= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 23.11.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Παίδων U14 περιόδου  2022-2023  ΕΛΗΑ Λυθροδόντα – ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ F C/13.11.2022 (5η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών.

*Καταγγελία κατά της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €5000= που επιβλήθηκε στον Ανδρόνικο Ανδρονίκου, Υπεύθυνο Προγραμμάτων Ανάπτυξης και στο σωματείο στις 07.12.2022 αναφορικά με δηλώσεις του στο CAPITAL SPORTS στις 22.11.2022 και οι οποίες αφορούσαν θέματα Ανάπτυξης Ακαδημιών αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών.Πρόστιμο.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης