Σιαμπουλλής: "Ήταν μία επιβεβλημένη απόφαση"

Ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής παραχώρησε δηλώσεις στο Super Sport με την Μαρίνα Αργυρού.

Διαβάστε τις τοποθετήσεις του:

Για την απόφαση της απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών: «Να αναφέρω ότι δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν μία επιβεβλημένη απόφαση. Θέλαμε να διευκολύνουμε την Αστυνομία, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι αντεγκλήσεις μεταξύ των οπαδών. Έπρεπε να γίνει κάτι άμεσα, πριν περάσουμε στο επόμενο στάδιο. Έπρεπε κάτι να κάνουμε για να πάνε ξεκάθαρα μηνύματα προς εκείνους που πρέπει».

Πως θα αποτρέψει τους οπαδούς να προβούν σε πράξεις βίας: «Το θέμα είναι να προλάβουμε το επόμενο στάδιο. Δεν μας σηκώνει κάτι άλλο. Δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις σε κανέναν. Θα είναι πιο εύκολος ο έλεγχος από τη στιγμή που θα υπάρχουν μόνο γηπεδούχοι οπαδοί. Αν γίνει κάτι, θα ξέρει ότι η εντός έδρας ομάδα θα έχει τις ευθύνες της. Είναι πολλά που πρέπει να γίνουν, κυρίως για εκείνα που περνούν στα γήπεδα. Υπάρχουν ευθύνες. Όμορφη ατμόσφαιρα μπορεί να υπάρξει και δίχως κινδύνους. Καλούμαστε να απομονώσουμε αυτούς που στερούν στους πολλούς τους αγώνες της ομάδας τους.

Για την αυστηροποίηση των ποινών: «Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ είχε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια θέλοντας να αποφύγει ποινές που θα τιμωρούσαν τους πολλούς αντί για τους λίγους. Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ μπορεί να εφαρμόσει πλέον ισχυρότερες ποινές».

Για τον αγώνα που έχει διακοπεί μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του ΑΠΟΕΛ: «Δεν μπορώ να προδικάσω κάτι…».

Για την συνάντηση με τον ΠΑΣΠ: «Χωρίς ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να υπάρξει ποδόσφαιρο. Εμείς κατανοούμε τις ανησυχίες των ποδοσφαιριστών. Αν ενώσουμε δυνάμεις, μπορούμε να κάνουμε «βήμα» προς τη σωστή κατεύθυνση».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης