Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Στέλιο Παπαμωϋσέως.

Αναλυτικά:

Για το αγωνιστικό: «Είναι γεμάτο εδώ και αρκετό καιρό το ιατρικό δελτίο. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Τσιμπόλα και Νταβόρ που είναι τιμωρημένοι. Οι Φιλίποβιτς και Κατσανίκλιτς ξεπέρασαν το πρόβλημα του τραυματισμού, δεν θα προλάβουν αυτό το παιχνίδι, θα κάνουν αγώνα δρόμου για το επόμενο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή».

Για τον κόσμο: «Έχουμε το πέταλο στη διάθεσή μας, 1500 εισιτήρια. Έχουμε δώσει περίπου 1000, σήμερα λήγει η προτεραιότητα των διαρκείας και θα ανοίξει η προπώληση. Θα τα εξαντλήσουμε τα εισιτήρια. Είναι συγκλονιστική η στήριξη του κόσμου. Πάνε πολλά χρόνια για να θυμηθώ τέτοια στήριξη από τον κόσμο».

Για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα: «Μπορεί να μην είχαμε καλή εικόνα στην αρχή του πρωταθλήματος, όμως θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει καμία ομάδα. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη, μετά την Ομόνοια. Πρέπει να το κάνουμε γιατί έχουμε πολύ δρόμο να καλύψουμε».

Για τη σχέση Σωματείου-Εταιρείας: «Δεν είναι σήμερα ή αύριο που πρέπει να παρθεί απόφαση. Υπάρχει νέα διοίκηση του Σωματείου, έχουν αναδιοργανωθεί κάποια πράγματα. Υπάρχουν επαφές μεταξύ Σωματείου και Εταιρείας. Πιστεύω πως οι σχέσεις θα συσφίξουν περισσότερο στη συνέχεια με περισσότερες συναντήσεις. Όλοι θέλουν το καλό της ομάδας».

Για το νέο γήπεδο: «Όσα ξέρουμε εμείς, ξέρετε και εσείς για την ημερομηνία παράδοσης του γηπέδου. Ευελπιστούμε πως μέσα στον Νοέμβριο θα έχουμε μπει στο γήπεδο. Έχουμε σχεδόν 4.500 διαρκείας».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης