Στον Super Sport μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα

Για τη χθεσινή νίκη: «Ήταν μια νίκη ψυχολογίας, μια νίκη αποδείξεων ότι μπορούμε να νικήσουμε τέτοιες ομάδες. Μας είχε πληγώσει πάρα πολύ η ήττα από την ΑΕΚ. Θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούμε κι αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Η έκταση του σκορ είναι ένα σημείο αναφοράς αλλά περισσότερο μας ικανοποιεί το ότι νικήσαμε».

Σε ερώτηση αν μπορεί φέτος ο Άρης για το κάτι παραπάνω, απάντησε: «Είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα. Είχαμε κάνει ένα σπουδαίο διπλό επί του ΑΠΟΕΛ και την επόμενη αγωνιστική χάσαμε από την Καρμιώτισσα. Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη ως Άρης, να αποκτήσουμε τη νοοτροπία που πρέπει. Πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε τη νοοτροπία να κερδίζουμε παιχνίδια… must win. Τότε θα δείξουμε αν μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω φέτος».

Για τη συνέχεια: «Είχα την ευκαιρία να ζήσω την προετοιμασία της ομάδας στο εξωτερικό. Είμαστε μία πολύ αθλητική ομάδα και αυτό είναι κάτι πολύ απαραίτητο. Το ερώτημα για μας παραμένει, τι θα κάνει η ομάδα όταν θα είναι το φαβορί ή σε αγώνες που θα είναι πολύ σημαντικούς, όπως στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Σε παιχνίδια που ήμασταν ξεκάθαρο φαβορί, δεν τα πήγαμε καλά».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης