Ο προπονητής της Krasava – ENY/Διγενής, Νίκος Παναγιώτου, ο οποίος ανέλαβε στα μέσα του περασμένου Νοέμβρη την ομάδα του Ύψωνα, μίλησε στον Super Sport FM.

Για τις συνθήκες στην ομάδα: «Συνθήκες πάρα πολύ καλές στον Ύψωνα στο γήπεδό μας, με αγωνιστικό χώρο που θα ζήλευαν και ομάδες Α’ Κατηγορίας. Παίζαμε, όμως, στην Παρεκκλησιά και πλέον στο Τσίρειο. Στα εντός έδρας παιχνίδια μας είχαμε αρκετό κόσμο. Αγκάλιασαν την ομάδα και αρκετοί Ρώσοι – Ουκρανοί. Είναι μια προσπάθεια που γίνεται με βλέψεις για ψηλότερα στο μέλλον. Στόχευσε για πρώτη οκτάδα η ομάδα αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν άρχισε καλά η σεζόν και είχε ανεπιτυχή αποτελέσματα. Άργησε να αργήσει και η προετοιμασία μέχρι να μεταβιβαστεί στον νέο ιδιοκτήτη και στην επόμενη σεζόν οι στόχοι θα είναι για άνοδο. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και οι άνθρωποι εδώ βλέπουν το ποδόσφαιρο χωρίς πίεση και ως απόλαυση. Έχει 40 χρόνια που είμαι στα γήπεδα, οι συνθήκες με αυτά τα παιδιά εκεί είναι εξαιρετικές».

«Είναι καλό το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, προσελκύει αρκετό κόσμο, αλλά κάποιοι το σκοτώνουν, είναι υποβαθμισμένο κι αυτό πρέπει επειγόντως να το δει η ΚΟΠ. Ας λιγοστεύσουν τις ομάδες αν είναι πολλά τα έξοδα. Πολλά πράγματα όλοι τα γνωρίζουμε και πρέπει η Ομοσπονδία να τα αγγίξει για μπορέσουμε να προχωρήσουμε και ως κυπριακό στοιχείο», πρόσθεσε.

Για το κεφάλαιο «Κύπριος προπονητής»: «Η Α’ Κατηγορία δεν σέβεται τον Κύπριο προπονητή. Το ξένο πάντα είναι πιο καλό λένε, αλλά εγώ έχω τις διαφωνίες μου. Εγώ ας μην δουλέψω ποτέ ξανά, αλλά οι Κύπριοι προπονητές δικαιούνται και αξίζουν να τους δοθούν ευκαιρίες, ακόμη και σε ομάδες που πρωταγωνιστούν».

Για τις εκτιμήσεις του σχετικά με τις ομάδες που θα ανέβουν Κατηγορία: «Ο Οθέλλος έκανε πραγματικά καλή δουλειά και έχει το πάνω χέρι, η λειτουργικότητα είναι σε πολύ καλά επίπεδα, στην ΑΕΖ επίσης έγινε καλή δουλειά και είναι στους διεκδικητές και ο Εθνικός Άχνας που ακόμη κι αν δεν πάρει πρωτάθλημα θα ανέβει στην Α’ Κατηγορία».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης