Ομόνοια-Ανόρθωση: Η Αστυνομία και τα μέτρα ασφαλείας

Ανακοίνωση από την Αστυνομία ενόψει του αυριανού ντέρμπι στο ΓΣΠ:

Διευθετήσεις και μέτρα ασφαλείας για διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΚΟΠ

Δευτέρα 31/10/2022 και ώρα 19:00 στο Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωσία

Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΚΟΠ, μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 31/10/2022 και ώρα 7.00μ.μ., στο Στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία. Οι είσοδοι του σταδίου και τα σημεία ελέγχου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 5:30μ.μ.. Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, το αργότερο 60 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή τυχόν δική τους ταλαιπωρίας.

Στο στάδιο θα γίνεται ειδικός έλεγχος στα παιδικά εισιτήρια. Οι κάτοχοι παιδικών εισιτηρίων θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα η οποία μπορεί να τους ζητηθεί κατά τον έλεγχο.

Όλοι οι εισερχόμενοι στις κερκίδες πρέπει να φέρουν την κάρτα φιλάθλου τους και να την επιδεικνύουν μαζί με το εισιτήριο.

Ανακοινώνεται ότι:

ΟΜΟΝΟΙΑ

• Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Βόρειες και Ανατολικές κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι φιλάθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα κατευθυνθούν στο στάδιο να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον Δυτικό και στον Βόρειο χώρο στάθμευσης οχημάτων.

• Δεν θα επιτρέπεται η διέλευση των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από του χώρους μπροστά από την Νότια κερκίδα προς την Ανατολική κερκίδα.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

• Οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα καταλάβουν κεντρικό μέρος της Νότιας κερκίδας του σταδίου.

• Για τους φιλάθλους της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ δεν θα λειτουργήσουν ταμεία για αγορά εισιτηρίου.

• Προτρέπονται οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον Νότιο χώρο στάθμευσης οχημάτων.

• Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραμείνουν στην κερκίδα περί τα 20 λεπτά μέχρι να αποχωρήσουν οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τους χώρους στάθμευσης οχημάτων.

Τονίζεται σε όλους ότι:

o Η είσοδος στο στάδιο επιτρέπεται μόνο σε όσους επιδεικνύουν Κάρτα Φιλάθλου και εισιτήριο του αγώνα.

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

o Απαγορεύεται η μεταφορά και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, τόσο εκτός, όσο και εντός του σταδίου.

o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων στα οποία αναγράφονται πολιτικά σύμβολα.

o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

o Απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, προσώπων που έχουν στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών, και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.

o Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του σταδίου δεν επιτρέπεται.

o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Τα σημεία συλλογής προσωπικών αντικειμένων είναι, για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα Βόρεια ταμεία και για τους φιλάθλους της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ η είσοδος Ν1 στην Νότια κερκίδα.

Η στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου Γ.Σ.Π. για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στη Λευκωσία, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22-802020, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 και για περιστατικά επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης