Φερέρα: "Ναι, πιστεύω στα θαύματα"

Φερέρα και Μπεζούς μίλησαν για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σέριφ με τον κόουτς της Ομόνοιας να… πιστεύει στα θαύματα.

Οι τοποθετήσεις του Φερέρα:

Ποιοι είναι οι παράγοντες για να έρθει το θαύμα και η πρόκριση;

“Να σκοράρουμε τέρματα. Αυτό είναι το κλειδί. Θέλουμε τρια περισσότερα από αυτούς. Αν δεχτούμε πέντε, πρέπει να σκοράρουμε οκτώ. Οπότε το κλειδί είναι τα γκολ.”

Στον πρώτο αγώνα η Σέριφ ήταν πιο δυνατή ενώ η Ομόνοια πιο τεχνική, ερώτηση από Μολδαβό δημοσιογράφο:

“Συμφωνώ στο ότι στο πρώτο παιχνίδι η Σέριφ ήταν πιο δυνατή, περισσότερες φυσικές δυνάμεις. Το ότι δέχτηκε γκολ στο πρώτο λεπτό η Ομόνοια εννοείται ότι επηρέασε. Πλέον γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα της Σέριφ. Θα προσαρμοστούσε σε αυτό αύριο”

Για τα αγωνιστικά προβλήματα πέραν των Φαμπιάνο, Μάθιους και Μπασιρού;

“Οχι είναι αυτοί οι τρεις”.

Είδατε τον πρώτο αγώνα, η Σέριφ είναι καλύτερη ομάδα από την Ομόνοια;

“Είναι δύσκολο να απαντήσω αυτή την ερώτηση. Εχουμε 90 λεπτά για να κάνουμε το θαύμα. Η Σέριφ στον πρώτο αγώνα έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει.”

Θα περιμένουμε σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση:

«Έκπληξη (γέλια)»

Τι πιθανότητες δίνει στην Ομόνοια για την πρόκριση:

«Ακόμα και 1% να έχουμε δεν μου κάνει διαφορά. Εμείς έχουμε 90 λεπτά να κάνουμε το θαύμα.

Πιστεύετε στα θαύματα;

“Και ναι πιστεύω στα θαύματα”

Αν πιστεύει στο ότι η Ομόνοια μπορεί να πάρει τη νίκη στη Μολδαβία:

«Φυσικά και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε, αν δεν το πίστευα δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα. Το σημαντικό είναι στο τέλος του αγώνα να νιώσουμε περήφανοι για ό,τι κάναμε μέσα στο γήπεδο».

Ρόμαν Μπέζους:
Αν είναι εφικτή η πρόκριση: «Είναι ποδόσφαιρο, πιστεύουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο»

Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την έλευση του νέου προπονητή’; “Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ναι υπάρχουν διαφορές αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να δείξουμε την βελτίωση μας. Πρέπει να αφήσουμε τον προπονητή να φέρει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα”

Για τον αγώνα με την Σέριφ αν είναι σημαντικός ή δίνεται βαρύτητα στο πρωτάθλημα; “Είναι σημαντικό παιχνίδι, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θέλουμε και στο πρωτάθλημα να έχουμε καλά αποτελέσματα.”

Για την Σέριφ: “Δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα μαζί τους. Χρειάζεται αρκετή δουλειά για να πάρουμε τη νίκη.”

Για τη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση αν είναι ικανή να αλλάξει την ψυχολογία; “Ναι είναι σημαντικό. Προσπαθούμε να χτίσουμε νοοτροπία νικητή. Μέσα από τα θετικά αποτελέσματα θέλουμε να αποκτήσουμε αυτή τη νοοτροπία.”

Ποια είναι η θέση του και τι συνέβη που έχει βελτιωμένη εικόνα ο ίδιος; “Δεν έκανα προετοιμασία. Δεν ήμουν στην ομάδα. Αυτός είναι ο κύριος λόγος. Είναι σημαντικό να ξέρεις τους συμπαίκτες σου. Σταδιακά έμαθα την ομάδα, το περιβάλλον. Προτιμώ να παίζω, η φυσική μου θέση είναι το νούμερο 10”.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης