Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πράσινους ανοικτά και χωρίς να μασάει τα λόγια του.

Κάτι πολύ σημαντικό για την Ομόνοια είναι το ιδιόκτητο γήπεδο που έχει τεθεί ως στόχος. Φαίνεται τα πράγματα να βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ήδη έγιναν κάποιες προεργασίες για το κτίσιμο γηπέδου. Σε πέντε χρόνια στόχος είναι οι πράσινοι να μπορούν να μπουν στο νέο τους σπίτι. Η Ομόνοια ζητά την στήριξη και τη βοήθεια της Πολιτείας για το όλο θέμα.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό ζήτημα είναι αυτό με τις διαφωνίες που φημολογείται ότι έχουν προκύψει ανάμεσα σε Αυγουστή και Γιάνσον. Η τοποθέτηση του ήταν αποστομωτική: «Βλακείες! Χρειάζεται να πω τίποτε παραπάνω; Στην Ομόνοια από την πρώτη ημέρα ήθελα να έχει ανθρώπους με γνώση και πείρα είτε στην Κύπρο είτε εκτός Κύπρου που να μπορούν να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν και μέσω της συζήτησης να μπορέσουν να βρουν τις καλύτερες λύσεις. Αυτό περιμένουμε από τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή σήμερα, αυτό περιμέναμε τα προηγούμενα χρόνια, αυτό θα περιμένουμε και τα επόμενα χρόνια».

Ένα σημαντικό κομμάτι είναι και το τηλεοπτικό όπου η Primetel με τα γνωστά της προβλήματα ανάγκασε την Ομόνοια να ψαχτεί. Και μάλιστα πέρα από συναντήσεις με άλλες πλατφόρμες φαίνεται ότι γίνονται σκέψεις και για κάτι εντελώς διαφορετικό. Ίσως και για παραγωγές που θα βγαίνουν από την επίσημη Ομόνοια.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης