Στο «καυτό» ΓΣΠ για να σφραγίσει πρόκριση…

Με ανυπομονησία περιμένουν στην Ομόνοια την αποψινή αναμέτρηση στις 20:00 με την Γκαμπάλα. Οι πράσινοι έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα μετά τη νίκη με 3-2 στο Αζερμπαϊτζάν αλλά δεν εφησυχάζουν και θέλουν να τελειώσουν ότι ξεκίνησαν με σοβαρότητα.

Το ΓΣΠ αναμένεται να φιλοξενήσει περίπου 14.000 φίλους των πρασίνων, επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η ατμόσφαιρα η οποία θα δημιουργηθεί θα είναι ιδιαίτερα «καυτή» και… εκρηκτική.

«Το ματς ξεκινάει από την αρχή, είμαστε στο 0-0. Ο στόχος μας είναι η νίκη όπως και στο πρώτο ματς. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο ματς αλλά με τον κόσμο μας πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει όπως έκανε την προηγούμενη χρονιά. Αυτό ζητάμε να κάνει. Να έρθει στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη-πρόκριση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σοφρώνης Αυγουστή στην χθεσινή Διάσκεψη Τύπου.

Αγωνιστικά τα προβλήματα είναι δυο και γνωστά. Εκτός πλάνων οι τραυματίες Νικόλας Παναγιώτου και Πάρης Ψάλτης με τους Λέτζιακς και Μπασιρού να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή αναμέτρηση για την Ομόνοια μιας και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί με την πράσινη επετειακή φανέλα για τα 75χρονά της ιστορίας της.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης