Στο αεροπλάνο με προορισμό τη Δανία έχει μπει η αποστολή της Ομόνοιας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μίντιλαντ. Οι πράσινοι καλούνται να προστατεύσουν το 1-0 του πρώτου αγώνα, να βελτιωθούν αγωνιστικά και φύγουν όρθιοι και με την πρόκριση από τη Δανία.

Το κλίμα στην αποστολή είναι πολύ καλό και οι ποδοσφαιριστές μαζί με την τεχνική ηγεσία είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν με την πρόκριση στις αποσκευές τους.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Αντρέας Δημητρίου, ανέφερε:

«Μας αναμένει ένας απαιτητικός αγώνας στον οποίο θα δοκιμαστούμε αρκετά. Αναμένουμε να δεχτούμε πολλή πίεση. Η ομάδα μας θα βγάλει στο γήπεδο το παιχνίδι που έχει σχεδιάσει. Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στη Λευκωσία την περασμένη Πέμπτη».

Για τον Νικόλα Παναγιώτου: «Δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι κάποιες που ένιωσε ο ποδοσφαιριστής αφού έκανε επέμβαση πρόσφατα. Είναι φυσιολογικό να συμβεί σε μια περίοδο αποκατάστασης του τραυματισμού. Έτσι έμεινε στην Κύπρο και θα ακολουθήσει εξειδικευμένο πρόγραμμα».

Για τους οπαδούς της Ομόνοιας στη Δανία: «Είναι δύσκολο να ξέρουμε πόσοι θα είναι. Ενδεχομένως να έχουμε γύρω στους 100 πάνω κάτω. Αυτό θα το μάθουμε αύριο που θα ολοκληρωθεί και η διάθεση εισιτηρίων στη Δανία. Γιατί υπάρχουν πολλοί Ομονοιάτες που ταξιδεύουν μόνοι τους στη Δανία είτε από την Κύπρο είτε από άλλες χώρες».

Για τα ονόματα που γράφονται για μεταγραφές: «Δεν θα σχολιάσουμε. Η ομάδα θα κινείται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο αφορά το μεταγραφικό της πλάνο. Όταν θα υπάρχει κάτι ολοκληρωμένο θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας».

Για την ανάρτηση του όπου σηκώνει ασπίδα προστασίας στους Κύπριους ποδοσφαιριστές από τοξικά σχόλια: «Η συγκεκριμένη τοποθέτηση αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τα συμβάντα στα οποία αναφερόταν. Δεν είχε να κάνει με θέματα προγραμματισμού, ή μεταγραφικού σχεδιασμού. Ήταν μια τοποθέτηση αποκλειστικά και μόνο για ομολογουμένως πολύ λίγα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ασφαλώς την κριτική την λαμβάνουμε υπόψιν και μας προβληματίζει και βλέπουμε πως θα βελτιωθούμε σε όλα τα φάσματα της λειτουργίας της Ομόνοιας. Δεν μιλάμε για την καλόπιστη κριτική όμως μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά με τοξικά σχόλια που αγγίζουν τα όρια της ανθρωποφαγίας. Αυτά τα σχόλια από αυτά τα άτομα δεν τα θέλουμε. Και αυτά τα άτομα πρέπει να το σκεφτούν ξανά όταν προτίθενται να κάνουν ανάλογες τοποθετήσεις γιατί δεν προσφέρουν απολύτως καμιά θετική υπηρεσία στην ομάδα τους που είμαι σίγουροι ότι την αγαπάνε. Δεν προσφέρουν καμία απολύτως υπηρεσία. Ούτε βοηθούν τους ποδοσφαιριστές ούτε την ομάδα. Αυτό που ζητήσαμε είναι όλοι να προστατεύσουμε τους ποδοσφαιριστές και κατ’ επέκταση την Ομόνοια από αυτά τα τοξικά σχόλια. Όχι την καλόπιστη κριτική αλλά από τα τοξικά σχόλια που θίγουν πραγματικά την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια ατόμων. Αυτά δεν έχουν θέση στην Ομόνοια και δεν εκφράζουν την οικογένεια της Ομόνοιας».

Στην αποστολή της Ομόνοιας βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Παναγή, Ουζόχο, Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Μαρκίνιος, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Λοΐζου, Λέτσιακς, Ανσαριφάρντ, Μπασιρού, Ζαχαρίου, Σίμιτς, Λανγκ, Κούσουλος, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Χρίστου, Παντελή και Μπεζούς.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης