Η Ομόνοια έστω και δύσκολα πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου καθώς κέρδισε 2-1 με ανατροπή την Καρμιώτισσα.

Η νίκη για τους πράσινους έρχεται σε δεύτερη μοίρα μιας και η γκρίνια του κόσμου για την πορεία και τις εμφανίσεις είναι έντονη και πριν μερικές μέρες οι οργανωμένοι ζητούσαν… κεφάλια. Στο ματς με την Καρμιώτισσα ανάρτησαν και πανό με το οποίο εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους.

Ο Αντρέας Δημητρίου σε τοποθετήσεις του ξεκαθάρισε τη θέση της Ομόνοιας σχετικά τις εξελίξεις και τα επόμενα βήματα:

“H διοίκηση είναι αλήθεια πως περίμενε πολλά περισσότερα από την ομάδα φέτος. Έχει απαιτήσεις για πολύ περισσότερα. Έχει πει πολλές φορές και η διοίκηση και ο Πρόεδρος πως ποτέ δεν αναζητεί δικαιολογίες. Σ’ αυτό το πλαίσιο δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη από την πορεία την φετινή σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η διοίκηση όταν θα έχει κάτι να ανακοινώσει θα το κάνει. Η διοίκηση έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Ασφαλώς δεν είναι ικανοποιημένη με την πορεία της ομάδας και χειρίζεται αυτό το θέμα. Όταν έχει κάτι να ανακοινώσει, θα ενημερώσει τον κόσμο.

Αυτό που έχει αποφασιστεί και είχαμε ενημερώσει και τον κόσμο πριν κάποιο χρονικό διάστημα είναι η απόφαση πως η ομάδα προχωρήσει με τεχνικό διευθυντή. Για οτιδήποτε άλλο όταν η διοίκηση αποφασίσει θα ενημερώσει”.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης