Παπασταύρου: "Τα τελευταία τρία χρόνια, σε γενικές γραμμές αποτύχαμε"

Αποκαλυπτική συνέντευξη Σταύρου Παπασταύρου στο κανάλι της Ομόνοιας όπου απαντά σε πολλά και διάφορα. Μάλιστα τονίζει ότι η Ομόνοια έχει αποτύχει την τελευταία τριετία.

Θέλω να σας ρωτήσω, επειδή πολλά έχουν λεχθεί και για τις ευθύνες για τον Σίμο, για τον Δημήτρη Γρηγόρη. Τους κατηγορούν πολλά και διάφορα ότι εμπλέκονται στα θέματα προγραμματισμού. Ποια είναι η δική σας απάντηση;

Όταν κοιτάξουμε τα τελευταία τρία χρόνια, σε γενικές γραμμές αποτύχαμε. Δεν είναι μυστικό. Εντάξει, πήραμε δύο κύπελλα, πήγαμε Ευρώπη, δεν ήταν τελείως αποτυχημένες οι δύο σεζόν, να μην βάλω την φετινή γιατί ακόμα δεν τελείωσε, αλλά μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά για να μην είμαστε στην 6-7η θέση και εκτός πρωταθλητισμού. Όλοι μας έχουμε ευθύνη και όλοι θα αξιολογηθούν. Θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, αλλά θα συνεχίσουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές σε γενικές γραμμές για να βελτιωθεί η κατάσταση που υπάρχει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αυτές τις αποφάσεις ποιοι θα τις πάρουν για το μέλλον; Για τις αλλαγές που θα γίνουν ποιοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν τις αποφάσεις;

Εγώ. Ξεκινήσαμε ήδη και πήρα κάποιες αποφάσεις. Ξεκίνησα. Μία από αυτές – και το ξέρει όλο το προσωπικό – είναι ότι ξεκίνησα να είμαι παραπάνω εμπλεκόμενος στην καθημερινή δουλειά, στις καθημερινές ευθύνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όλοι ξεκίνησαν να κάνουν report κοντά μου. Ξεκινήσαμε από την περασμένη Πέμπτη και έχω εβδομαδιαίες συναντήσεις με όλους τους μάνατζερς. Θα έχω περισσότερη εμπλοκή στις καθημερινές διεργασίες.

Πώς και το αποφασίσατε αυτό;

Για πολλούς λόγους. Όπως είπατε, δεν νιώθω ότι οι τελευταίες χρονιές πήγαν καλά και θέλω να δω από πρώτο χέρι εγώ τι μπορώ να κάνω προσωπικά, να βελτιώσουμε τις πιθανότητες να έχουμε παραπάνω επιτυχίες. Δε σημαίνει ότι θα το πετύχω, αλλά τουλάχιστον θέλω να ξέρω ότι έκανα ότι μπορούσα εγώ προσωπικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

Αφήστε ένα σχόλιο