Παπασταύρου: "Πρόσφερα 10% στις μετοχές της εταιρείας και άλλο τόσο όταν «κτιστεί» το γήπεδο - Το σωματείο δε δέχθηκε την πρόταση μου"

Ο Σταύρος Παπασταύρου σημείωσε πολλά και σημαντικά για τη συνέχεια του ιδίου στην Ομόνοια μιλώντας στην εκπομπή “Total Green”, εκεί όπου σημείωσε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει, παρόλο που κάποια στιγμή θα συμβεί αυτό.

Αναλυτικά:

«Για να μεγαλώσει η Ομόνοια, πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα, το Ηλίας Πούλλος και ιδιόκτητο γήπεδο της Ομόνοιας. Πρέπει να μεγαλώσουμε παντού. Για να επενδύσω τα λεφτά που χρειάζεται η ομάδα, πρέπει να νιώθω κατοχυρωμένος ότι βάζω χρήματα και δημιουργώ αξία, δίνοντας ικανοποίηση στον κόσμο με τρόπαια και διακρίσεις. Το ζήτησα από το σωματείο. Δε θέλουμε μία προσωρινή συμφωνία, έτσι ζήτησα να πάρουν ένα ποσοστό μετοχών και να γίνει ένας συνεταιρισμός που θα συνεχίσει για πάντα. Έτσι δε θα κυριαρχεί η ανησυχία από το Σωματείο και τον κόσμο. Καταλαβαίνω ότι πέρσι αγχώσαμε τον κόσμο, εξήγησα γιατί συνέβη αυτό, όμως τώρα δεν έχω πλάνο να πουλήσω τις μετοχές. Θέλω να γίνει ένας συνεταιρισμός ακόμα και όταν φύγω και θα είναι κάποιος άλλος».

Για τα ποσοστά; «Πρόσφερα 10% στις μετοχές της εταιρείας και άλλο τόσο όταν «κτιστεί» το γήπεδο της Ομόνοιας. Έτσι θα είμαστε όλοι καλά και ήρεμοι. Αν θέλει το σωματείο να πουλήσει κάποιες μετοχές προς τον κόσμο μπορεί να το κάνει, όπως και για το γήπεδο. Λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δε μπορώ να βάζω λεφτά για 20 χρόνια και να φύγω σε μία μέρα. Δε το κάνει κανείς στον κόσμο. Η ελπίδα είναι πως εάν συμφωνήσουμε, μετά θα τελειώσουν όλα για το καλό της ομάδας. Θέλουμε να ανέβουμε επίπεδο σε Κύπρο και Ευρώπη. Θέλω σερί με τίτλους. Το σωματείο δε δέχθηκε την πρόταση μου. Όμως σημείωσα πως θα τηρηθεί όσα συμφωνήσαμε ως σήμερα. Δε θα μπορέσουμε να «κτίσουμε» στο «Ηλίας Πούλλος», ούτε στο ιδιόκτητο γήπεδο. Δεν είναι τόσο δύσκολο να «κτίσουμε» γήπεδο. Μπορούμε να έχουμε γήπεδο σε τρία χρόνια. Δε μπορώ να βάζω εκατομμύρια και μία μέρα να τα δώσω όλα πίσω. Δεν είναι λογικό».

Για το Μακάρειο: «Οι σκέψεις μας είναι να συμφωνήσουμε με το Σωματείο. Θέλουμε να «κτίσουμε» το γήπεδο εκεί, εάν μας το δώσουν. Περίμεναν γνωμάτευση και περιμένουμε να δούμε τι γίνεται και πόσα μπορούμε να πιστέψουμε».

Για το «Ηλίας Πούλλος»: «Όλα θα μπουν στον πάγο. Κάνουμε συζητήσεις για ένα εξάμηνο, όμως το Σάββατο μου είπαν πως δε συμφωνούν σε κανένα από τα σημεία που πρότεινα. Είμαι εδώ για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα προς τον κόσμο».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης