Νέα ανακοίνωση από την Ομόνοια:

“Συνεχίζει τα… παράδοξα η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού καθώς σήμερα, 12 Οκτωβρίου 2023, επικοινώνησε μαζί μας ερευνώντας λειτουργός για να διερευνήσει τον αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ, που διεξήχθη στις 28 Μαΐου 2023.

Θα πρόκειται για… μεγάλη σύμπτωση το γεγονός πως η Επιτροπή αποφάσισε να επικοινωνήσει μαζί μας για να διερευνήσει αγώνα που διεξήχθη πέντε μήνες προηγουμένως, μόλις μια ημέρα μετά που αναδείξαμε το μπάχαλο που δημιούργησε για το τίποτε, για τον αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΖ. Μάλιστα, η Επιτροπή είχε διορίσει τον συγκεκριμένο ερευνώντα λειτουργό πριν τεσσερισήμισι μήνες. Ασφαλώς και δεν αποτελεί σύμπτωση, αλλά αντίποινα από πλευράς Επιτροπής.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως αυτός είναι ο τρίτος αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που… διερευνά η Επιτροπή, καθώς έχει ήδη… διερευνήσει τους αγώνες ΟΜΟΝΟΙΑ – ΔΟΞΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΖ, χωρίς βέβαια να εντοπίσει κάτι σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Επικροτούμε τον ζήλο της Επιτροπής και τους καλούμε να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο καλό θα ήταν να στρέψουν την προσοχή τους και προς άλλες κατευθύνσεις. Σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα βρουν τίποτα, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ από την ημέρα ιδρύσεώς της τιμά και υπερασπίζεται το Ευ Αγωνίζεσθαι, το Τίμιο Παιχνίδι και τον Σεβασμό.

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια”.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης