Ομόνοια: "Να τιμωρούνται οι πραγματικοί παραβάτες και όχι οι λίγοι να τιμωρούν τους πολλούς"

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια σχετικά με την απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών.

Αναλυτικά:

“Η απόφαση για εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων αποτελεί μια αρνητική εξέλιξη για τον αθλητισμό της Κύπρου.

Το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα, το οποίο εδώ και χρόνια παραμένει άλυτο, πρώτα και κύρια καταπολεμάται με το να τιμωρούνται οι πραγματικοί παραβάτες και όχι οι λίγοι να τιμωρούν τους πολλούς αγνούς φιλάθλους, στερώντας τους αυτό που αγαπούν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως Σύλλογος στέκεται με σθένος απέναντι στη βία, προχωρώντας σε ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση, κάποιες εκ των οποίων ιδιαιτέρως σκληρές, μη δημοφιλείς και δύσκολες. Επιδίωξή μας είναι να συμβάλλουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, ώστε στους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να υπάρχει ασφάλεια στο γήπεδο. Και όντως είδαμε αποτελέσματα, καθώς οι παραβατικές συμπεριφορές στους εντός έδρας αγώνες μας περιορίστηκαν στο ελάχιστο, ενώ παρατηρήθηκε σημαντική αύξηση προσέλευσης κόσμου και σημαντική αύξηση προσέλευσης οικογενειών και παιδιών. Επιπλέον, όποτε παρατηρείται πρόβλημα σπεύδουμε άμεσα να το επιλύσουμε, χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες και χωρίς να κατηγορούμε άλλους για αυτό. Αυτόν τον δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσουν και οι άλλες ομάδες της Κύπρου και να μην επιτρέπουν στους λίγους απείθαρχους οπαδούς τους να προκαλούν ζημιά σε όλους τους υπόλοιπους. Είναι ξεκάθαρο για εμάς τι ζητά ο πραγματικός φίλαθλος.

Περιμένουμε πως αυτό θα είναι ένα προσωρινό μέτρο. Μέχρι την άρση του θα πρέπει να γίνουν όσα χρειάζεται ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να μην βιώσουμε ξανά καταστάσεις που να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια κανενός.

Τα γήπεδά μας πρέπει να είναι γεμάτα με κόσμο που θέλει να απολαμβάνει όσα προσφέρει ο αθλητισμός. Ο Κύπριος απέδειξε ότι του αρέσει το γήπεδο και η ωραία σε αθλητοπρεπή πλαίσια ατμόσφαιρα, που δημιουργείται από φιλάθλους των εκάστοτε διαγωνιζόμενων ομάδων. Είναι καθήκον όλων μας να του το προσφέρουμε, πάντοτε με την ασφάλεια ως την κορυφαία προτεραιότητα”.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης