Και ο Γιάνσον τον… χαβά του

Οι απώλειες που είχε η Ομόνοια απέναντι στην ΑΕΖ αλλά και η κακή εικόνα που έβγαλε η ομάδα σχεδόν σε όλο το ματς, αλλά κυρίως στο δεύτερο μέρος, είναι στοιχεία τα οποία αποτυπώνουν τις χτυπητές αδυναμίες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Αθλητικός Διευθυντής, Γιέσπερ Γιάνσον, διατυμπανίζει με κάθε ευκαιρία ότι η Ομόνοια διαθέτει ένα ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ την ίδια ώρα που η ομάδα είναι φανερό ότι χρειάζεται ενίσχυση. Και αντί ο ίδιος να κινηθεί και να είχε ήδη φέρει παίκτες εκεί όπου «πονάει» η Ομόνοια, όπως στην κορυφή της επίθεσης, ο ίδιος σφυρίζει αδιάφορα.

Με αυτό τον τρόπο είναι απολύτως λογικό ο κόσμος των πρασίνων να είναι θυμωμένος, εκνευρισμένος και να τα έχει και μαζί του για την όλη του στάση σε ένα τόσο σημαντικό θέμα. Η Ομόνοια από το καλοκαίρι έψαχνε επιθετικό. Πάλεψε την περίπτωση Μάριου Ηλία που δεν καρποφόρησε και ενώ υπήρχε χρόνος για να έχει έτοιμο επιθετικό την πρώτη Ιανουαρίου που άνοιγε το μεταγραφικό παράθυρο, φθάνουμε στο τέλος Ιανουαρίου και ακόμη τίποτα.

Ο Λοΐζου ετοιμάζεται να πάει στην Χέρενφεϊν και είναι άγνωστο αν θα μπορέσει ο Γιάνσον να τον αντικαταστήσει και να φέρει ισάξιο ή και καλύτερο του. Αν έχει κάνει το πλάνο του και αν έχει έτοιμη λύση όπως θα έπρεπε. Όλα αυτά έχουν φέρει έντονη δυσαρέσκεια στον κόσμο, η οποία βγήκε ξανά στην επιφάνια μετά και τις απρόσμενες απώλειες με την ΑΕΖ με έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης