Παραμένει έντονη η αντίδραση του κόσμου της Ομόνοιας μετά την ντροπιαστική ήττα από το ΑΠΟΕΛ με 4-0 μιας και δεν χωνεύεται εύκολα ένα τέτοιο σκορ και μία τέτοια εμφάνιση.

Πιθανότατα ήταν η χειρότερη εμφάνιση της Ομόνοιας στην εποχή Σταύρου Παπασταύρου και ο ίδιος ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας καλείται να πάρει αποφάσεις για να διορθώσει καταστάσεις και αν βελτιώσει πράγματα.

Η χρονιά είναι σχεδόν χαμένη στο πρωτάθλημα και θα είναι καταστροφική αν μείνει και εκτός εξάδας η Ομόνοια. Τι μέτρα μπορεί να πάρει η Ομόνοια; Ο κόσμος ζητά απομάκρυνση όσων ευθύνονται για την φετινή εικόνα και πορεία της ομάδας.

Πρώτος που δέχεται τα πυρά είναι ο Γρηγόρη, ακολουθεί ο Σίμος Ταραπουλούζης και τελευταίος ο Φερέρα. Όχι βέβαια για το ρόστερ που δεν έχει καμία ευθύνη αλλά για τον τρόπο που παρουσίασε την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, τις επιλογές του στην ενδεκάδα αλλά και τη διαχείριση.

Θα προχωρήσει άραγε σε άμεσα μέτρα ή θα κάνει υπομονή ο Παπασταύρου; Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό μιας και χρειάζεται καθαρό μυαλό για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης