"Επίθεση" Ομόνοιας κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού

Ανακοίνωση με βολές κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού από την Ομόνοια:

“Η ελαφρότητα με την οποία τοποθετούνται πρόσωπα που κατέχουν σημαντικά πόστα και υποτίθεται πως θα έπρεπε να προστατεύουν τον αθλητισμό, μας κάνει να αμφιβάλλουμε για το κατά πόσο αντιλαμβάνονται την ευθύνη που απορρέει από τη θέση που κατέχουν, αλλά και αν λαμβάνουν υπόψη την υπόληψη αυτών που θίγουν με τις απερίσκεπτες δηλώσεις τους.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού προτού προχωρήσει σε μια εκ του προχείρου δήλωση θα ήταν προτιμότερο, πρώτα να εξετάσει σχολαστικά τα στοιχεία που ενδεχομένως να έχει στην κατοχή της, έπειτα να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα και ακολούθως να τοποθετηθεί επισήμως, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αυτού του είδους οι έρευνες πρέπει να επιτελούνται με ακρίβεια και διεξοδικότητα και προ πάντων να γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ώστε να είναι και αποτελεσματικές. Δεν χρειάζεται να διαφημίζονται, αλλά να έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Είναι αδιανόητος ο τρόπος με τον οποίο η Επιτροπή χειρίστηκε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, δηλαδή μέλος της να προχωρά σε μια γενική και αόριστη δήλωση, δίχως να προηγηθεί εξέταση της υπόθεσης, η οποία δήλωση έγινε η αιτία για να δημιουργηθεί ένα μπάχαλο. Και στη μέση αυτού του σκηνικού βρέθηκε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, να αφήνεται έρμαιο στις ορέξεις του καθενός. Άμοιρα ευθυνών δεν είναι ούτε εκείνα τα ΜΜΕ που έσπευσαν να κανιβαλίσουν και ξέρουν πολύ καλά ποια είναι.

Δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούμε η ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνεται έστω και απλή αναφορά σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που η Επιτροπή ή έστω ένα συγκεκριμένο μέλος της Επιτροπής ενεργεί με αυτόν τον ανεύθυνο τρόπο, θα πρέπει η Πολιτεία να επέμβει και να διασφαλίσει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ξανά.

Η Επιτροπή έχει πολύ σημαντικό ρόλο να επιτελέσει στο χώρο του αθλητισμού. Διαβεβαιώνουμε άπαντες πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντοτε θα είναι έτοιμη να συνεισφέρει στο έργο της Επιτροπής, με όποιο τρόπο μπορεί. Απαιτούμε, όμως, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αυτές είναι συμπεριφορές που δεν μπορούμε να δεχτούμε και ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνουν”.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης