Σοβαρές εξελίξεις στον Οθέλλο - Παραιτήθηκε ο πρόεδρος, έρχεται ο προπονητής

Σημαντικές εξελίξεις έχουν προκύψει στον Οθέλλο μιας και λίγες μέρες μετά την λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον Αλέξη Γαρπόζη και την πρόσληψη του Σκάζνι ο πρόεδρος Αντώνης Χειλιμήντρης υπέβαλε την παραίτηση του.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Αθηένου αναφέρει: «Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας κ. Αντώνης Χειλιμήντρης ανακοινώνει την παραίτηση του από το Δ.Σ. της ομάδας μας, για λόγους ευθιξίας σχετικά με θέμα το οποίο προέκυψε τις τελευταίες ημέρες και το οποίο επιθυμεί να κρατήσει για τον εαυτό του. Περαν αυτού το υπόλοιπο Δ.Σ. θα προσπαθήσει να διατηρήσει την συνοχή της ομάδας με σκοπό τη συνέχιση της πορείας στην Α’ κατηγορία κάτω από τις αντίξοες συνθήκες οι οποίες αναμένεται να προκύψουν μετά την παραίτηση του Προέδρου. Ως εκ τούτου, καλούνται όλοι ανεξαιρέτως να σταθούν στο πλευρό της ομάδας γιατί τώρα είναι η στιγμή που τους χρειάζεται περισσότερο».

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται στην Κύπρο ο Τσέχος προπονητής Μίχαλ Σκάζνι με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία όπως ανακοινώθηκε χθες.

Ο Σκάζνι προπονούσε μέχρι πρότινος την Dukla Banska η οποία βρίσκεται σήμερα στην 5η θέση του πρωταθλήματος Σλοβακίας. Στο παρελθόν διετέλεσε προπονητής σε ομάδες όπως η Sprartak Trnava, η Senica και η Nitra. Μεγαλύτερη επιτυχία του, αποτελεί η κατάκτηση του κυπέλλου Σλοβακίας με την Sprartak Trnava κατά την σεζόν 2018-2019, καθώς και η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης