Ποιος το περίμενε άραγε; Ποιος πίστευε ότι η Νέα Σαλαμίνα με το πέρας της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα είχε μαζέψει 31 βαθμούς, θα ήταν 18 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα ήταν στους 8 του κυπέλλου με ένα εκκωφαντικό 4-0 απέναντι στην ΑΕΚ θα τον έβγαζε τρελό.

Στην Νέα Σαλαμίνα όμως μόνο τρελοί δεν είναι και ζουν το όνειρο τους. Είναι μία ομάδα αποφασισμένη, διψασμένη και με ένα σύνολο δεμένο και ικανό να κάνει την ζημιά σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Και εδώ που έχουν έρθει τα πράγματα η ομάδα δείχνει ικανή ακόμη και για την εξάδα μιας και πλέον δικαιούται όχι απλά να ονειρεύεται την εξάδα αλλά να στοχεύει στην εξάδα με το σπαθί της.

Η δεύτερη νίκη επί της Ομόνοιας της δίνει πλεονέκτημα ακόμη και σε ισοβαθμία με τους πράσινους και ταυτόχρονα η Νέα Σαλαμίνα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική για τη συνέχεια.

Έστω κι αν δεν υπήρχε πολύς κόσμος στις εξέδρες χθες, αυτοί που ήταν εκεί φώναξαν και σίγουρα χάρηκαν διπλά για μία ακόμη τεράστια επιτυχία της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης