Από τα λόγια στις πράξεις έχουν περάσει οι διαιτητές οι οποίοι μετά και την επίθεση κατά της μητέρας του Μενέλαου Αντωνίου αποφάσισαν επ’ αόριστο αποχή από τους αγώνες με αποτέλεσμα την οριστική αναβολή του αγώνα σήμερα στις 19:00 ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Εθνικό Άχνας.

Οι ομάδες ενημερώθηκαν προφορικά από την ΚΟΠ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και σύντομα θα έρθει και η επίσημη ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα τίθεται εν αμφιβόλω και η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος που ακολουθεί. Αναμένεται να γίνουν μία σειρά από μέτρα και συναντήσεις τις επόμενες μέρες που θα ικανοποιήσουν τους διαιτητές με στόχο να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Όπως και να το κάνουμε, η εξέλιξη αυτή αποτελεί άλλο ένα χτύπημα για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει πως αναβάλλεται ο  σημερινός αγώνας για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, περιόδου 2023/2024, μεταξύ της  Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας, μετά από απόφαση των διαιτητών Κατηγορίας Elite να απέχουν από τα καθήκοντά τους από σήμερα μέχρι νεοτέρας.

Η ΚΟΠ παρέλαβε επιστολή από τους διαιτητές, οι οποίοι αναφέρουν πως οδηγήθηκαν σ’ αυτή την απόφαση, λόγω των αλλεπάλληλων επιθέσεων που δέχονται οι ίδιοι και οι οικογένειες τους και επειδή καμία υπόθεση δεν έχει εξυχνιαστεί από τις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Η ΚΟΠ εκφράζει για ακόμη μια φορά την φορά την έντονη ανησυχία της για τις επαναλαμβανόμενες κακόβουλες ενέργειες και τη δημιουργία τρομοκρατίας σε βάρος της διαιτησίας μας.

Η συμπαράστασή μας προς τους ίδιους τους διαιτητές και τις οικογένειες τους είναι δεδομένη, ευελπιστώντας ότι μέσα από τις έρευνες της Αστυνομίας θα οδηγηθούν οι δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η ΚΟΠ ενημερώνει, επίσης, ότι  προχωρεί άμεσα σε διευθέτηση συνάντησης με τους διαιτητές, αλλά και  με  αρμόδιες αρχές του Κράτους, για συζήτηση των θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια των διαιτητών, με στόχο να επιστρέψουν άμεσα στα γήπεδα και τις υποχρεώσεις τους.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports – Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here