Νέα Σαλαμίνα: Στα 15 ευρώ τα εισιτήρια για το κύπελλο με ΑΕΛ

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια με ΑΕΛ από τη Νέα Σαλαμίνα:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του πρώτου αγώνα της Προημιτελικής Φάσης Κυπέλλου Coca-Cola Α’ Β’ Κατηγορίας με αντίπαλο την ΑΕΛ Λεμεσού, που είναι ορισμένος τη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 18:00, στο στάδιο «Αλφαμέγα» στη Λεμεσό.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα έχει ξεκινήσει από σήμερα (10/02) και θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 14:30 πριν την έναρξη του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και διαδικτυακά από την πλατφόρμα http://salamina.stadium-360.net/ .

Οι είσοδοι (Ν2) του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16:15 τη μέρα του αγώνα (14/02) και οι οπαδοί μας θα καταλάβουν την βόρεια κερκίδα του Σταδίου. Προτρέπουμε όσους/ες θα παρευρεθούν στον αγώνα να προμηθευτούν το εισιτήριο τους διαδικτυακά για αποφυγή ταλαιπωρίας στα ταμεία του γηπέδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως ακολούθως και καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας να εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας:

  • Γενική είσοδος: 15 ευρώ
  • Μαθητικό εισιτήριο: 10 ευρώ
  • Παιδικό: 1 ευρώ

Θα παραχωρηθεί ο Βόρειος χώρος στάθμευσής (P4A & P4B) για τους φίλους της ομάδας μας την ημέρα του αγώνα.

Όσον αφορά την πρόσβαση στο νέο γήπεδο της Λεμεσού και την πορεία που θα ακολουθήσουν όσες/οι θα παρευρεθούν στο γήπεδο θα δημοσιευτεί ο αναλυτικός χάρτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, βοήθεια ή και προμήθεια εισιτηρίου μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σωματείο στο 7000 1948 σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ”.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης