Με τον κόσμο για την πρόκριση…

Την απόφαση της να αγωνιστεί με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ για τον θεσμό του κυπέλλου και να εκτίσει την ποινή κεκλεισμένων των θυρών με την Ομόνοια στο πρωτάθλημα έχει πάρει η Νέα Σαλαμίνα.

Αν και οικονομικά η εξέλιξη αυτή δεν ευνοεί την ομάδα μιας και αναμένεται να χάσει έσοδα, φαίνεται ότι η νίκη επί της ΕΝΠ δίνει την άνεση στη διοίκηση να πάει με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ θέλοντας στον μονό αγώνα κυπέλλου να διεκδικήσει νίκη και πρόκριση.

Να αναφέρουμε ότι η Νέα Σαλαμίνα θα δώσει στην ΑΕΚ μόλις το 10% των εισιτηρίων του γηπέδου, ενώ αν έπαιζε με την Ομόνοια θα έδινε όλη την κερκίδα στους φιλοξενούμενος. Η κίνηση αυτή φαίνεται να έχει να κάνει με τα πρόσφατα επεισόδια που είχαμε ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων, με τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας να θέλει να προστατεύσει την ομάδα.

Το κλίμα μετά και τη νίκη με 2-0 απέναντι στην ΕΝΠ είναι πολύ καλό και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θέλει να δει την ομάδα του να είναι ανταγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ. Ο στόχος του κυπέλλου και η διάκριση στο θεσμό είναι μέσα στις προτεραιότητες της Νέας Σαλαμίνα και άπαντες αναμένεται να τα δώσουν όλα για την υπέρβαση.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης