Καζαμίας: "H Νέα Σαλαμίνα τι κόντρα να είχε με τον Παναθηναϊκό;"

Στον Super Sport FM μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

«Αυτή η διακοπή εμάς τουλάχιστον θα μας βοηθήσει. Η βαθμολογική συγκομιδή στα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν καλή και μας δίνει η διακοπή ψυχική ηρεμία και θα επιστρέψουν και οι τραυματίες παίκτες. Ίσως η ομάδα μας να εδικαιούτο 1-2 βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια, όμως δεν έχει ίσως και αν, αλλά το τι έχει συμβεί. Είναι μια καλή συγκομιδή οι 13 βαθμοί, είμαστε λίγο πιο κάτω από το μέσο της βαθμολογίας και οφείλουμε τώρα σε ένα παιχνίδι κομβικό να καταφέρουμε να ανασυνταχθούμε και να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό την άλλη Δευτέρα. Αν καταφέρουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι, με συνδυασμό αποτέλεσματων θα μπορούμε να ανεβούμε βαθμολογικά και την ίδια στιγμή να ανοίξουμε τη ψαλίδα από τον Ολυμπιακό. Υπάρχει πλήρης ηρεμία στην ομάδα, πιστεύουμε στο σύνολο που διαθέτουμε».

Για την ανακοίνωση των οργανωμένων που ζήτησαν να μην γίνει το φιλικό με τον Παναθηναϊκό: «H Νέα Σαλαμίνα τι κόντρα να είχε με τον Παναθηναϊκό. Αντιθέτως θεωρώ πολύ τιμητικό το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός επέλεξε τη Νέα Σαλαμίνα για φιλικό. Δίνει και άλλη αίγλη για το σωματείο μας. Θα είναι και ένα δυνατό φιλικό ενόψει της επανέναρξης. Θα γίνει και στο γήπεδό μας και όλα τα έσοδα θα είναι δικά μας. Τώρα για τους λόγους, οι οπαδοί έχουν κάθε δικαίωμα. Δεν είναι με το ζόρι ο καθένας να παρευρεθεί στο γήπεδο. Το φιλικό θα γίνει, θα χαρούμε και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που επιστρέφει μετά από χρόνια στα κυπριακά γήπεδα. Έχουμε και την εκδήλωση της Πέμπτης για τα γενέθλια της Νέας Σαλαμίνας».

Για τα παράπονα για τη διαιτησία σε αγώνα των ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας με την Πάφο: «Δεν υπάρχει από πλευράς δικής μας κόντρα όχι μόνο απέναντι στην Πάφο αλλά σε όλες τις ομάδες. Είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90λεπτά στο γήπεδο. Εχουμε τις μαρτυρίες των παικτών και του προπονητή μας. Κρίνουμε ότι αυτό που έχει γίνει έχει αδικήσει την ομάδα μας. Σήμερα θα στείλουμε και το βίντεο για να αποδείξουμε ότι αυτό που λέμε είναι αληθές. Αν κάποιος παίκτης μας έβρισε και αποδειχθεί να είστε σίγουροι ότι θα τιμωρηθεί πρώτα από το σωματέιο μας».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης