Με σημερινή προπόνηση η Νέα Σαλαμίνα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας έχοντας στο μυαλό της μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, με τον κόσμο να αποτελεί σημαντικό στήριγμα στην προσπάθεια της ομάδας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος πιθανότητα έχει βοηθήσει την ομάδα της Αμμοχώστου να ηρεμήσει, να δουλέψει περισσότερο και να διορθώσει πράγματα, κάτι βέβαια που θέλει να αποτυπώσει και στον αγωνιστικό χώρο αύριο στο ΓΣΠ.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα πλην του Καρλίτος που θα διαφανεί ίσως και την τελευταία στιγμή αν θα είναι αποστολή. Ακόμη και να μην προλάβει δεν είναι απουσία που αλλάζει τα πλάνα του Ελλαδίτη τεχνικού. Σημαντική αναμένεται να είναι η στήριξη του κόσμου με παίκτες και τεχνική ηγεσία να θέλουν μαζική παρουσία.

Οι «ερυθρόλευκοι» υπενθυμίζουν στους οπαδούς της ομάδας ότι στο παιχνίδι της Δευτέρας, θα καταλάβουν την ανατολική κερκίδα και η προπώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 16:30 πριν την έναρξη του αγώνα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: κανονικό €10, μαθητικό €10, παιδικό €1.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης