Ενημέρωση από τη Νέα Σαλαμίνα για τα εισιτήρια του αγώνα:

Μετά και από την χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ, το χθεσινό διακοπέν παιχνίδι μεταξύ της ομάδας μας και της Ομόνοιας Λευκωσίας, θα συνεχιστεί σήμερα στις 19:00 στο στάδιο ΓΣΠ από το σημείο που είχε διακοπεί (66ο λεπτό) λόγω των ακατάλληλων καιρικών συνθηκών και της επιβάρυνσης του αγωνιστικού χώρου.

Όσοι / ες είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για τον χθεσινό αγώνα θα μπορούν να το επανεκτυπώσουν ή να το κάνουν λήψη στο κινητό τους και να το χρησιμοποιήσουν για τη σημερινή ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Όσος κόσμος επιθυμεί να παρευρεθεί στο γήπεδο θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο από την διαδικτυακή πλατφόρμα http://salamina.stadium-360.net/ .

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί:

• Γενική είσοδος: 14 ευρώ

• Μαθητικό εισιτήριο: 10 ευρώ

• Παιδικό: 1 ευρώ

Θα παραχωρηθεί ο Νότιος χώρος στάθμευσής για τους φίλους της ομάδας μας την ημέρα του αγώνα.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή βοήθεια μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σωματείο στο 7000 1948 σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-16:00).

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα πετόσφαιρας ανδρών θα αγωνιστεί σήμερα στις 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο «Κίτιον» για το θεσμό του Super Cup με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας. Η προπώληση συνεχίζεται με τους εξής τρόπους:

• Λεμεσός: Τηλεφωνικά στο 99570688 ή σε όλα τα μέλη της επιτροπής Πετόσφαιρας στην Λεμεσό.

• Λάρνακα: Από τα γραφεία του Σωματείου στο γήπεδο N. Papas Group – Αμμόχωστος Επιστροφή, σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00) ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 24663090 για να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις.

Στηρίζουμε τις προσπάθειες της ποδοσφαιρικής και πετοσφαιρικής μας ομάδας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης