Δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι, δεύτερο σερί ματς με τον βαθμό δυσκολίας να είναι στα ύψη. Όμως η ενθουσιασμένη Νέα Σαλαμίνα είναι αποφασισμένη και σήμερα να τα δώσει όλα για να μπορέσει να πάρει κέρδος από την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ μέσα στο Τσίρειο. Ένα ματς πρόκληση…

Πράγμα που αν πετύχει η ομάδα της Αμμοχώστου θα στείλει ένα ακόμη μήνυμα και θα πείσει ίσως και τους πιο δύσπιστους ότι αυτή η ομάδα όσα έχει πετύχει δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και καμίας τύχης.

Την τύχη την κυνηγάμε και η Νέα Σαλαμίνα φέτος παίζει και καλό ποδόσφαιρο και ξέρει πως να πάρει αποτελέσματα. Στο Τσίρειο θα έχει και την στήριξη αρκετών φίλων της μιας και υπάρχει ενθουσιασμός στον κόσμο, που αν και Δευτέρα σήμερα θα είναι εκεί για να φωνάξει για την ομάδα του.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναμένεται να προβεί σε 1-2 αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με το «διπλό» απέναντι στην Ομόνοια. Δοκίμασε κάποια πράγματα στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να εκπλήξει με κάποια επιλογή του. Εκτός είναι ο τραυματίας αλλά και τιμωρημένος Μάντζιεκ.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης