ΚΟΠ και ΠΑΣΠ στο ίδιο μήκος κύματος για λήψη μέτρων κατά της βίας

ΟΠ και ΠΑΣΠ έχουν κοινή γραμμή και βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν άμεσα για πάταξη της βίας στα γήπεδα.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση που έγινε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΠ στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα, του Γενικού Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά, του Εκτελεστικού Προέδρου του ΠΑΣΠ Σπύρου Νεοφυτίδη και του Προέδρου του ΠΑΣΠ Γιώργου Μερκή έγινε ανταλλαγή απόψεων και συμφωνήθηκε η λήψη συγκεκριμένων μέτρων.

Τα μέτρα, θα τεθούν προς έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ ενώ ο ΠΑΣΠ θα ενημερώσει σχετικά τους εκπροσώπους των ομάδων και στη συνέχεια, τα μέτρα θα ανακοινωθούν.

«Με τον ΠΑΣΠ βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Κανένας αθλητής, κανένας φίλαθλος δεν πρέπει να κινδυνεύει στους αγωνιστικούς χώρους. Με τιμωρίες δεν λύνεται το πρόβλημα. Χρειάζεται να ληφθούν ριζοσπαστικά μέτρα. Έχουμε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Το τελευταίο που θέλουμε, είναι να διεξάγονται οι αγώνες σε άδεια γήπεδα. Αυτό θα είνα μεγάλο πλήγμα για το ποδόσφαιρο μας. Όμως, πρέπει να έχουμε όλοι υπόψη πως, πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή» ανέφερε σε δηλώσεις του ο ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, για να προσθέσει:

«Χαιρετίζω το προσωπικό ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος επικοινώνησε με την ΚΟΠ και εξέφρασε τις απόψεις του σε σχέση με την πάταξη της βίας στα γήπεδα. Ευχαριστώ τον ΠΑΣΠ για την κατανόηση που έχει δείξει στη σημερινή συνάντηση. Όλοι μαζί, ΚΟΠ, ΠΑΣΠ, Πολιτεία οφείλουμε να καταστήσουμε τα γήπεδα ασφαλή για τις οικογένειες, τους φιλάθλους και τους σωστούς οργανωμένους φιλάθλους και να προστατέψουμε το άθλημα».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης δήλωσε:

«Σε πολύ μεγάλο βαθμό με έχει καλύψει ο κ. Κούμας. Οι απόψεις μας είναι με την ΚΟΠ είναι πολύ κοντά όσον αφορά τις ριζοσπαστικές αποφάσεις. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Όλοι μαζί από κοινού πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κοινό εχθρό. Δεν βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν αλλά το έχουμε ξεπεράσει. Αργά το απόγευμα θα ενημερώσουμε τους εκπροσώπους των ομάδων για το τι συζητήσαμε με την ΚΟΠ και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα μέτρα που αποφασίστηκαν».

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης