ΚΟΠ: Δωρεάν εισιτήρια σε μη καπνιστές στον αγώνα Κύπρος – Εσθονία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πάσα Στη Ζωή», αποφάσισε όπως παραχωρήσει δωρεάν εισιτήρια σε μη καπνιστές για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Εσθονία που θα γίνει στις 29 Μαρτίου στις 19:00 στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα.

Τα εισιτήρια θα παραχωρούνται στην Ανατολική κερκίδα (διάζωμα 307).

Ο αγώνας είναι για τα play-out του Nations League και θα καθορίσει αν η Εθνική μας θα παραμείνει στην τρίτη κατηγορία της διοργάνωσης ή αν θα υποβιβαστεί στην τέταρτη κατηγορία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και αριθμό κάρτας φιλάθλου) στο e-mail  tickets@cfa.com.cy και θα παραλαμβάνουν το εισιτήριο στο e-mail τους.

Το πρόγραμμα «Πάσα Στη Ζωή» υλοποιείται από την ΚΟΠ στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής της ευθύνης σε συνεργασία με την UEFA από τον  περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι ένα τριετές πρόγραμμα το οποίο στηρίζεται σε τρεις πυλώνες: Πρόληψη εξαρτήσεων, υγιεινή διατροφή και εκστρατεία κατά του καπνίσματος με ιδιαίτερη έμφαση στα γήπεδα.

Εννοείται για την είσοδο στο γήπεδο και με βάσει τα μέτρα που ισχύουν σήμερα για την πανδημία,  είναι οι φίλαθλοι πρέπει να πληρούν μια από τις πιο κάτω προϋποθέσεις:

-Να κατέχουν εν ισχύ πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιασμού είτε εν ισχύ πιστοποιητικό ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19.

-Να κατέχουν είτε αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) ισχύος 72 ωρών, είτε αρνητική εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) ισχύος 24 ωρών.

-Για πρόσωπα ηλικίας κάτω των 6 ετών δεν απαιτείται η προσκόμιση οποιουδήποτε πιστοποιητικού για τον Covid-19.