Δηλώσεις από τον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια, ενόψει του φιλικού αγώνα με την Βουλγαρία.

Αρχικά: “Έχουμε δύο φιλικά παιχνίδια μπροστά μας. Κάποιοι παίκτες μας θα απουσιάζουν όμως οι απουσίες θα δώσουν την ευκαιρία σε άλλους παίκτες. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια μας βοηθάνε να μάθουμε την Εθνική ομάδα και τους παίκτες. Ελπίζω στην διοργάνωση που θα συμμετέχουμε να έχουμε επιτυχίες” 

Τι θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές: “Δεν έχουμε πολλές μέρες να δουλέψουμε με την ομάδα. Απουσιάζουν αρκετοί παίκτες αλλά είναι ευκαιρία να δούμε τους άλλους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε πως μπορούμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Δεν μας άξιζε το βαρύ σκορ του προηγούμενο αγώνα. Έτσι είναι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες δεν έχουν μάθει να παίζουν κάθε 3-4 μέρες. Ελπίζω στα επίσημα παιχνίδια να είμαστε πολύ πιο έτοιμοι” 

Τι θυμάται από το παιχνίδι με την Γεωργία ως προπονητής της Γεωργίας: “Παίζουμε με μία Εθνική που έχει παράδοση στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην έχουν τα μεγάλα ονόματα τώρα αλλά είναι πολύ καλή ομάδα. Και αυτοί έχουν αρκετούς νέους παίκτες. Είχαμε χάσει στη Βουλγαρία 2-0 αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι. Στο δεύτερο ματς κερδίσαμε 2-1 στη Γεωργία. Μας περιμένει ένα καλό παιχνίδι και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε και να κερδίσουμε”

Τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα για να έρθει η διάκριση: “Θα χρειαστούμε πολλά πράγματα να αλλάξουμε. Δεν είναι εύκολο να παίξει μία χώρα όπως η Κύπρος σε τελικό στάδιο διοργάνωσης. Προσπαθεί η ΟΥΕΦΑ να βοηθήσει αυτές τις ομάδες. Είναι δύσκολο σ΄αυτόν τον όμιλο. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Παίζουμε με ομάδες που είναι καλύτερες από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί”

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here