Κετσπάγια: "Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη"

Δηλώσεις για τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Γεωργία παραχώρησαν ο προπονητής της ομάδας μας Τιμούρ Κετσπάγια και ο εκ των αρχηγών, Γρηγόρης Κάστανος.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο το οποίο, θα καθορίσει και για εμάς αλλά και πιστεύω και για τη Γεωργία, ποιους στόχους θα έχουμε στη συνέχεια στον όμιλο. Η Γεωργία είναι νεανική ομάδα με πολύ μέλλον αλλά και εμείς έχουμε αρκετούς νέους παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν», ανέφερε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Κετσπάγια μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έχω αναφερθεί πολλές φορές στο ότι είμαι από τη Γεωργία, ήμουν πέντε χρόνια προπονητής σε αυτή την ομάδα και τώρα είμαι αντίπαλος της. Τώρα είμαι προπονητής της Εθνικής Κύπρου και στόχος μου είναι να παίξουμε και να κερδίσουμε. Προτιμούσαμε να μην είμαστε στον ίδιο όμιλο αλλά έτσι τα έφερε η ζωή. Δεν θεωρώ ότι έχω να αποδείξω κάτι, η προσπάθεια μου θα είναι η ομάδα μου να καταφέρει να πάρει τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Κάστανος δήλωσε:

«Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις και με τις οδηγίες του προπονητή μας θα μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει γιατί έτσι θα είναι πιο εύκολο για εμάς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όμως είμαστε πολύ καλοί παίκτες και παίζοντας στην έδρα μας θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για τους τρεις βαθμούς. Από τα 17 μου χρόνια είμαι σε αυτή την Εθνική και πάντα θα προσπαθώ για το καλύτερο.

Η νοοτροπία του κόουτς είναι να παίζει με όλες τις ομάδες για τη νίκη. Είναι σημαντικό αυτό να μπαίνει στο κεφάλι τον ποδοσφαιριστών και να το πιστεύουμε».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης