Η πρώτη επίσημη τοποθέτηση για τα επεισόδια στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ (τρεις συλλήψεις)

Πρώτη επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Αστυνομίας για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Τσίρειο στάδιο χθες βράδυ. Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου μίλησε στην εκπομπή της Cytavision «Goal N Roll».


Αναλυτικά όσα είπε:

«Κατά την άφιξη των οπαδών των δύο ομάδων στο γήπεδο, άναβαν πυρσούς, φώναζαν συνθήματα αλλά δεν υπήρχε κάτι μέχρι εκείνη την ώρα. Μία ομάδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ, άργησαν να έρθουν στο γήπεδο και προσπάθησαν να μπουν με τη βία στο γήπεδο. Τους απώθησαν κάποιες αντιοχλαγωκικές διμοιρίες. Στο 20′-22′ διακόπηκε ο αγώνας επειδή μπήκε αριθμός οπαδών στο γήπεδο, στο νότιο κομμάτι του Τσιρείο όπου συνεπλάκηκαν μεταξύ τους.

Αμέσως, σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο ασφαλείας, τάχθηκαν αντιοχλαγωκικές διμοιρίες όπου επενέβησαν. Έγιναν τρεις συλλήψεις. Δύο οπαδοί του Απόλλωνα και ένας του ΑΠΟΕΛ. Ένας 23χρονος, ένας ανήλικος 17 ετών οπαδοί του Απόλλωνα και ένας οπαδός του ΑΠΟΕΛ 25 χρόνων. Από τα επεισόδια αυτά, ο οπαδος του ΑΠΟΕΛ διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο. Σίγουρα θα προχωρήσουμε και σε άλλες συλλήψεις».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης