Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΕΝΠ, Φώτης Τρίαρος εκφράζοντας μεταξύ άλλων τα έντονα παράπονα του για τη διαιτησία.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη κόντρα στη Δόξα: «Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Μας χαροποιεί και ιδαίτερα το γεγόνος ότι καταφέραμε και σκοράραμε γκολ και είχαμε και καλή εμφάνιση. Είχαμε μία σενέπεια στο παιχνίδι μας, δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλαμε τη νίκη, η προσπάθεια ήταν εξαιρετική και πήραμε μία σημαντική νίκη, με αποτέλεσμα την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τον προπονητή. Είχαμε και αρκετές απουσίες, όμως τα καταφέραμε με τους παίκτες που είχαμε να κερδίσουμε. Οι παίκτες υπερβάλαν εαυτό

Για τα παράπονα με τη διαιτησία χθες: «Αναγκάστηκα να μιλήσω, πετύχαμε πέντε γκολ. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε μετά από μία τέτοια νίκη να ανφερόμαστε σε αυτά τα πράγματα. Να νικάς με 3-0 και να βράζει το αίμα σου γιατί δεν μέτρησαν τα άλλα γκολ. Το πιο λίγο που μπορώ να πω είναι κακώς δεν μέτρησαν. Όπως και να τράβησαν τις γραμμές στο 1ο γκολ δεν ήταν οφσάιντ, προσπαθούσαν για τέσσερα λεπτά να βρουν πως να βγάλουν το οφσάιντ. Στο δεύτερο γκολ που ακυρώθηκε, ο παίκτης μας πήρε την μπάλα και όχι τα πόδια, άσε που πήγε πολύ πίσω τη φάση και προσπαθούσαν να βρουν κάτι για να ακυρώσουν το γκολ».

Για το αν θα προβούν σε καταγγελία κατά της διαιτησίας: «Θα προβούμε σε καταγγελία δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ο ΒΑΡίστας που ήταν χθες ήταν και στο ματς με τον Ακρίτα. Και άλλα παιχνίδια είχαμε παράπονα αλλά αυτή τη φορά δεν μπορούμε να μην καταγγείλουμε τη διαιτησία. Ο κ. Μάζιτς είναι αξιόλογος άνθρωπος στη διαιτησία, είναι εδώ για να βοηθήσει αλλά δυστυχώς δεν βλέπουμε βελτίωση. Δεν ξέρω πως σκέφτεται αλλά θέλει να βοηθήσει. Αυτό που είδαμε χθες στο πρώτο μέρος δεν γίνεται. Ίσως κάποιοι να είναι ανεπαρκείς. Πρέπει να προβληματιστούν όλοι εκεί στην επιτροπή διαιτησίας για να διορθωθεί η κατάσταση. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Καταντήσαμε γραφικοί. Αν δεν κερδίζαμε ψες τι θα γινόταν; Επειδή η ομάδα μας ήταν εξαιρετική και σκόραρε άλλα δύο γκολ. Μπράβο στους παίκτες που είχαν το σθένος να σκοράρουν άλλα δύο γκολ. Είχα παίκτη στο ημίχρονο που μου είπε «Φώτη δεν μπορώ άλλο θέλω να φύγω». Θέλουμε να μας αφήσουν να αγωνιστούμε δίκαια. Αν πάμε διαβάθμιση να πάμε γιατί αυτό αξίζουμε να πάρουμε».

Για τον Ντιαβαρά και αν θα τον κρατήσει η ΕΝΠ και του χρόνου: «Ο Ντιαβαρά είναι δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, ποιος δεν θα ήθελε τον Ντιαβαρά στην ομάδα του.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης