ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΕΛΟΣ ο Μπέργκ από την Ομόνοια!

Η επίσημη ανακοίνωση των «Πρασίνων»

ΒΟΜΒΑ από Ομόνοια το πρωί της Δευτέρας 28/2, ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Χένινγκ Μπέργκ.

Ο Νορβηγός τεχνικός βρίσκεται στο νησί μας από το 2019 και από τότε η ομάδα του Τριφυλλιού πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την είσοδο της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ.

Η ομάδα της Ομόνοιας εύχεται στον Χένινγκ Μπέργκ καλή επιτυχία στην σταδιοδρομία του.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Ο κ. Χένινγκ Μπεργκ αποτελεί μια κορυφαία προσωπικότητα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και την ιστορία της. Υπό την τεχνική του ηγεσία η ομάδα ανέκτησε την αγωνιστική της αίγλη, έφτασε σε ιστορικές επιτυχίες, κατέκτησε τίτλους, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, γέμισε τα γήπεδα και έφερε ξανά στον ΛΑΟ της τα αισθήματα της χαράς και της υπερηφάνειας με αποκορύφωμα όσα ζήσαμε στο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ τη 10η Μαΐου 2021.

Το 21ο πρωτάθλημα, το 17ο σούπερ καπ, η 1η θέση της σεζόν 2019-20 και οι προκρίσεις στους ομίλους του Europa League και του Europa Conference League, φέρουν την «σφραγίδα» του κ. Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος κάθισε στον «πράσινο» πάγκο σε 114 αγώνες.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στην υλοποίηση ακόμη ενός βασικού στόχου υπό την καθοδήγηση του κ. Χένινγκ Μπεργκ. Ο Σύλλογος όχι μόνο κατόρθωσε να αναδείξει ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ποδοσφαιριστές μέσα από τα σπλάχνα του, αλλά τους μετέτρεψε σε σημαντικές μονάδες και πρωταγωνιστές.

Πέρα από τις αγωνιστικές επιτυχίες, ο κ. Χένινγκ Μπεργκ ξεχώριζε και για τον χαρακτήρα, το ήθος, τον επαγγελματισμό και την εργατικότητά του. Με την συνολική του παρουσία τιμούσε τις αξίες και τα ιδανικά που αυτός ο Σύλλογος πρεσβεύει. 

Είμαστε ευγνώμονες για όσα έχει προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο κ. Χένινγκ Μπεργκ. Κέρδισε τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων μας, αλλά και μια κορυφαία θέση στην λαμπρή ιστορία της λαοφιλέστερης ομάδας του νησιού.

Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο προχωράς σε δύσκολες αποφάσεις, όπως αυτή με τον κ. Χένινγκ Μπεργκ. Μετά την παρουσία και την κατάληξη στο φετινό πρωτάθλημα αυτή η αλλαγή κρίθηκε πως έπρεπε να γίνει, με στόχο την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Ευχαριστούμε για όλα κ. Χένινγκ Μπεργκ! Καλή συνέχεια!