Είδαμε μέσω του Αθλητικού Δικαστή να επιρρίπτονται ευθύνες στην Αστυνομία για την μη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα. Μία τοποθέτηση που έγινε από τον Βρυωνίδη στην ανάλυση του για το σκεπτικό της απόφασης του.

Μάλιστα, επιρρίπτονται ευθύνες στην Αστυνομία ακόμη και για τα όσα πέρασαν στο γήπεδο από τους φιλάθλους και πολλά άλλα. Ξεχνά βέβαια ο Αθλητικός Δικαστής ότι η Αστυνομία δεν έχει καμία εξουσιοδότηση αλλά και ευθύνη για τον έλεγχο που γίνεται στις εισόδους. Εκεί είναι αποκλειστικά ευθύνη των επιτηρητών του γηπέδου.

Ούτε η Αστυνομία έχει ευθύνη τι γίνεται εντός γηπέδου και μπορεί να επέμβει μόνο όταν διακρίνει ότι τα πράγματα ξεφεύγουν, όπως και έκανε, Ας μην τα ρίχνουμε όλα στην Αστυνομία και ας μην πυροβολούμε συνεχώς την Αστυνομική Δύναμη.

Ας τους δώσουν τα απαραίτητα όπλα και εξουσίες και μετά ας έρθουμε να τους κρίνουμε. Δεν γίνεται όμως να μας φταίει η Αστυνομία επειδή οι ομάδες δεν μπορούν να ελέγξουν 100 χούλιγκαν. Ας δουν και οι ίδιες οι ομάδες τις δικές τους ευθύνες και ας δώσει το κράτος τα απαραίτητα όπλα για να κάνει αυτό που όλοι θέλουμε.

Αν δεν το κάνει δεν μπορούμε να ζητάμε και τα ρέστα…

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης