Δύσκολο να συνέλθει από τέτοιο σοκ!

Κεραυνός έσκασε από χθες στον ΑΣΙΛ Λύσης μιας και υπάρχουν εξελίξεις που έχουν ταρακουνήσει και οι οποίες έχουν προκαλέσει τεράστιες δονήσεις στα ενδότερα του ιστορικού προσφυγικού συλλόγου.

Μετά από ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι ο επί χρόνια οικονομικός αιμοδότης της ομάδας Γιώργος Πυρίσιης δεν θα συνεχίσει να συμβάλει οικονομικά στην ομάδα, ενώ την ίδια ώρα αποτελεί παρελθόν και ο Άγγελος Ευθυμίου που έκανε εξαιρετική δουλειά με τους συνεργάτες του.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει τη διοίκηση της ομάδας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στο οικονομικό κομμάτι και παρά το γεγονός ότι ο Πυρίσιης ίσως συνεχίσει να βοηθά οικονομικά, αλλά σε μικρότερο βαθμό, κάνει την επόμενη μέρα αβέβαιη.

Ο κόσμος ανησυχεί και πλέον αναμένονται οι επόμενες ενέργειες για να διαφανεί πως θα πορευτεί η ομάδα και ποιες θα είναι οι πρώτες κινήσεις μετά απ’ όλα όσα έγιναν.

Η επίσημη ενημέρωση:

Ενημερώνουμε τα μέλη και φίλους του Σωματείου ότι ο κύριος χορηγός του Σωματείου κος Γιώργος Πυρίσιης, αποφάσισε όπως αποχωρήσει προσωρινά από την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μετά το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Εννοείται ότι παραμένει κοντά στο Σωματείο και θα το στηρίζει και θα το βοηθά με όποιους άλλους τρόπους μπορεί.

Ως αποτέλεσμα της αποχώρησης του κου Πυρίσιη, διακόπτεται άμεσα η συνεργασία του Σωματείου με τον προπονητή της ομάδας κ.Άγγελο Ευθυμίου. Ο κος Ευθυμίου ήρθε στην ομάδα προ δύο ετών στα πλαίσια ενός τριετού σχεδιασμού και μετά από την αποχώρηση του κ.Γιώργου αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας.

Γνωρίζουμε ότι δεν είναι ευχάριστα τα όσα αναφέρουμε και γνωρίζουμε ότι το έργο μας ως Διοικητικό Συμβούλιο γίνεται πολύ πιο δύσκολο. Είμαστε όμως άνθρωποι που μάθαμε στα δύσκολα και γνωρίζοντας την ανάγκη αλλά και υποχρέωση συνέχισης του Σωματείου διαβεβαιώνουμε τα μέλη και φίλους μας ότι θα εργαστούμε σκληρά και θα κρατήσουμε τον ΑΣΙΛ μας ψηλά.

ΥΣ: Το ΔΣ θα επανέλθει με άλλες ανακοινώσεις για τις αναγκαίες ευχαριστίες προς τον φίλο Γιώργο Πυρίσιη για την μακροχρόνια στήριξη του, αλλά και προς τον προπονητή Άγγελο Ευθυμίου για την συνεργασίας μας.νια στήριξη του, αλλά και προς τον προπονητή Άγγελο Ευθυμίου για την συνεργασίας μας.

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης