Διπρόσωπη Εθνική που έχει πολλά να φτιάξει ακόμη…

Μία ακόμη ήττα γνώρισε η εθνική μας ομάδα, αυτή τη φορά από την Βουλγαρία σε φιλικό με 2-0 στο ΑΕΚ Αρένα. Ήταν η 10η ήττα μας από τους Βούλγαρους σε 12 ματς, ενώ έχουμε κερδίσει μόλις μία φορά και ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Στο πρώτο μέρος η Βουλγαρία ήταν ανώτερη. Κράτησε μπάλα, έφτιαξε φάσεις και δίκαια προηγήθηκε στο σκορ. Η Εθνική μας ομάδα ήταν ασύνδετη, δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, δεν είχε κυκλοφορία και αυτό δεν άρεσε καθόλου, αν και είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Πίττα για να φέρει το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο μέρος ο Κετσπάγια θέλησε να αλλάξει πολλά. Πέρα από τις τέσσερις αλλαγές που προχώρησε άλλαξε και το σύστημα του και από τετράδα το πήγε σε πεντάδα. Μία κίνηση που βοήθησε πολύ στο να βελτιωθεί η εικόνα μας και να φτιάξουμε ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Κακουλλή αντί να τελειώσει μόνος τη φάση απέναντι από τον Ναούμοφ πήγε να σιγουρέψει το γκολ και τελικά η ευκαιρία έκανε «φτερά».

Οι Βούλγαροι σε μία μπαλιά στην περιοχή μας σκόραραν ένα δεύτερο γκολ και πήραν τη νίκη. Ειδικά τα λάθη που έγιναν στο δεύτερο γκολ επιβάλλεται αν διορθωθούν για να έχουμε τύχη και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει ο Κετσπάγια με τα προβλήματα να μην είναι και λίγα.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης