Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» καθώς επικράτησε 1-0 με γκολ του Πίττα, ενώ η Ανόρθωση ούτε στο ντεμπούτο του Μουνιόθ κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και ποιοτικά ήταν μέτριο. Η Ανόρθωση ήταν πιο κινητική και απαιτητική, είχε 2-3 καλές φάσεις ενώ και ο Απόλλωνας απείλησε σε 1-2 περιπτώσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας έδειχνε πιο φρέσκος και με τις αλλαγές του έδειξε να πατάει καλύτερα. Αποτέλεσμα αυτού στο 65΄ ο Πίττας με το κεφάλι να ανοίξει το σκορ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολ.

Ο Μουνίθ με τις αλλαγές του προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του αλλά δεν τα κατάφερε μιας και ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα σε μια αντεπίθεση κατάφερε και πάλι με τον Πίττα στο 78΄ να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά ακυρώθηκε για πολύ λίγο ως οφσάιτ.

Το σκορ δεν άλλαξε και παρέμεινε το ίδιο μέχρι το τέλος με τον Απόλλωνα να παίρνει μία μεγάλη νίκη που τον ανέβασε στην κορυφή παρέα με την Πάφο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αντωνίου, Κίκο, Χαρογιάν, Μπαϊσίνιο, Αρτυματάς, Σαμπό (84’Σαμπό), Πάντσεον (66’Ιωάννου), Ουάρντα (73’Ράντονιτς), Ουαρίς, Νινγκά (66’Λάζαρος).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Α. Γιοβάνοβιτς, Β. Γιοβάνοβιτς, Πίττας (87’Σαχάρ), Ρομπέρζ, Βα (87’Π. Αρτυματάς), Ρέθιο (68’Χάμπος), Χαμάς, Μαυρίας, Γιόστεν (59’Ζράντι), Κολ, Χέντι (68’Ντιγκινί).

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης