Στο επίκεντρο η διαιτησία για μία ακόμη φορά. Πολλά ήταν τα παιχνίδια που την 8η αγωνιστική προκάλεσαν το κοινό αίσθημα και έφεραν έντονες φωνές από παράγοντες, παίκτες αλλά και απλό κόσμο.

Την Παρασκευή η Ανόρθωση ενώ είχε καθαρίσει το ματς που ήταν στο 3-0, υπήρχε καθαρό πέναλτι υπέρ της αλλά ούτε ο διαιτητής ούτε στο ΒΑΡ ασχολήθηκαν. Την ίδια μέρα ο Απόλλωνας φώναξε για πέναλτι υπέρ του που δεν δόθηκε, ενώ στις καθυστερήσεις αμφισβήτησε το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Το Σάββατο στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ ο Κβιλιτάια με ένα μαρκάρισμα ανάγκασε τους παίκτες της ΑΕΚ να διαμαρτυρηθούν για κόκκινη κάρτα στο 11ο λεπτό, με τον Γιαννάκη Κυπριανίδη στην ανάλυση του να αναφέρει ότι είναι στα όρια μέχρι και της κόκκινης.

Χθες Κυριακή η ΕΝΠ διαμαρτύρεται έντονα για δυο περιπτώσεις πέναλτι που δεν της δόθηκαν στο δεύτερο μέρος με τον Άρη και ο Ακρίτας φωνάζει για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Καρμιώτισσας.

Σε κάθε ματς έχουμε φωνές. Σε κάθε ματς υπάρχει αμφισβήτηση και προκατάληψη. Το πράγμα φέτος έχει ξεφύγει για τα καλά και επιβάλλεται οι αρμόδιοι να πάρουν μέτρα, γιατί αν έχουμε τόσες φωνές τώρα και με ΒΑΡ, φανταστείτε τι θα γίνεται στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridianbet Sports.

Meridianbet Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης