Βαριά ήττα από την Γαλλία για τις Ελπίδες (βίντεο)

Την Γαλλία εκτός έδρας αντιμετώπισε η Εθνική Ελπίδων γνωρίζοντας μία βαριά κι ασήκωτη ήττα.

Οι παίκτες του Κωνσταντίνου Μακρίδη δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και η απογοήτευση είναι τεράστια και φαίνεται και στις δηλώσεις του ομοσπονδιακού μας προπονητή:

«Είμαστε απογοητευμένοι. Με στενοχωρεί αυτό το πολύ βαρύ σκορ και νιώθω ντροπή. Έχουμε ευθύνη για αυτή την κατάληξη και πρώτος εγώ που είμαι ο προπονητής της ομάδας. Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική όλοι μας, να δούμε τα λάθη μας και γιατί φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε επόμενους αγώνες. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, όμως πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και με τη σκληρή δουλειά να διεκδικήσουμε το καλύτερο στις επόμενες υποχρεώσεις μας.

Χάσαμε σίγουρα από ένα καλύτερο αντίπαλο, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Πιστεύω όμως ότι μέσα από την αγωνιστική μας μπορούσαμε να κλείσουμε με καλύτερο αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε πολύ καλές ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε σε κρίσιμα στάδια του αγώνα. Μιλώνας πάντοτε για το ίδιο χρονικό διάστημα, δυστυχώς όχι μόνο δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας αλλά πληρώσαμε και τα ατομικά λάθη για να πάρει έκταση το τελικό σκορ».

Δείτε το βίντεο του αγώνα:

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης